Kvällens rekomenderade filmer: söndag 18/12

  • Ace Ventura – Den galopperande detektiven rider igen
  • Miss Marple
  • Bridget Jones dagbok
  • Hämnden är ljuv
  • Beck – Sista vittnet
  • Ali G Indahouse
  • Den sista färden
  • Idlewild
  • The Butterfly Effect 3: Revelations

Miss Marple

22:00 – 00:40

Brittiskt kriminaldrama från 1992. Hollywoodstjärnan Marina Gregg har lämnat det glamorösa livet i Los Angeles för den engelska landsbygden med sin brittiske make, filmregissören Jason Rudd. När hon ställer till med fest för folket i byn slutar det med att en av gästerna blir förgiftad. Miss Marple och kommissarie Hewitt börjar undersöka fallet och Hewitt misstänker att den dödliga cocktailen egentligen var avsedd för någon annan än offret.

Bridget Jones dagbok

21:00 – 23:00

På nyårsdagens morgon vaknar Bridget Jones med en gedigen baksmälla. 32 år gammal och singel med ett kaotiskt leverne bestämmer hon sig för att återta kontrollen över sitt liv. Hon ger sig själv en rad nyårslöften som hon skriver ner i sin dagbok, en journal som snart blir en polemisk hyllning till allt livets goda – nämligen sprit, cigg och karlar! Baserad på Helen Fieldings succéroman med samma namn. Text-TV s. 690.

Hämnden är ljuv

23:00 – 01:00

Vi ser Meg Ryan och Matthew Broderick i rollerna som Maggie och Sam i den här romantiska komedin om förlorad kärlek och hämndens ljuvhet. Tillsammans smider Maggie och Sam diaboliska planer för att hämnas på sina föredettingar. Om allt går som det ska kommer deras ex att ångra att de någonsin fötts…. Text-TV s. 690.

Beck – Sista vittnet

21:00 – 22:00

Svensk thriller från 2002. En bunden kvinna försöker fly samtidigt som hon hör någon mördas på andra sidan väggen. Flera unga kvinnor hittas mördade runt om i Stockholm. Alla har de bortfrätta ansikten. Vem vill dölja deras identitet och varför? Men Beck har även andra problem. Hans hjärta krånglar och läkarna råder honom att vila. Men med mördaren lös finns det inte tid till det. Åldersgräns 15 år.

Ali G Indahouse

23:25 – 01:05

Ali G IndahouseAli G blir en ofrivillig bricka i ett ondskefullt politiskt spel som går ut på att störta den brittiske premiärministern. Istället för att tillintetgöra regeringen blir dock Ali G sedd som ungdomens röst och välkomnas av folket som en ovärderlig länk mellan allmänhet och politiker. Följaktligen blir premiärministern och regeringen mer populära än någonsin!

Den sista färden

03:05 – 04:55

Fyra vanliga medelålders män ger sig ut på en kanottur och ska paddla nerför en flod genom vildmarken.

Idlewild

01:00 – 03:10

IdlewildPercival är en timid pianist i den amerikanska södern under 1930-talet. Han spelar på klubben Rooster, där artisterna och ägarna kämpar för att hålla sina drömmar vid liv.

The Butterfly Effect 3: Revelations

03:10 – 04:35

The Butterfly Effect 3: RevelationsSam Reid har den unika förmågan att kunna resa bakåt i tiden. Han anlitas därför av polisen för att hjälpa dem att identifiera mördare. Problemet är bara att om han förändrar någonting, avsiktligt eller av misstag, så kan den så kallade ”fjärilseffekten” göra så att historien förändras radikalt. När han återvänder till nutid är saker och ting annorlunda och han har ingen tydlig minnesbild av vad som hänt honom under hans ”nya” förflutna. Problemen börjar när han bryter mot reglerna och försöker hjälpa sin mördade flickväns syster att hitta gärningsmannen. Resultatet blir att hans egen historia skrivs om och varje tidsresa han gör för att försöka återställa situationen och lösa problemen förvärrar bara det hela och rör om ännu mer i hans minne. Kommer han att kunna lösa gåtan innan han förlorar förståndet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *