Kvällens rekomenderade filmer: lördag 17/12

 • Madagaskar 2
 • Fred Claus
 • Andarnas hus
 • Breach
 • Harry Potter och hemligheternas kammare
 • Spider-Man 3
 • Bröllopsfixaren
 • Gudfadern del II
 • Legal Eagles – en tavla för mycket
 • Tuppen
 • Big nothing
 • En djävulsk romans
 • Searching for David’s heart
 • The Marksman
 • Dirty

Madagaskar 2

18:20 – 20:00

Madagaskar 2Lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria är tillbaka, liksom Kung Julian, Maurice och pingvinerna. Nu försöker de ta sig från Madagaskar tillbaka till New York med hjälp av ett kraschat plan som pingvinerna försökt lappa ihop. Amerikansk animerad komedifilm från 2008.

Fred Claus

21:30 – 23:45

Fred ClausMöt Fred Claus, tomtens bittre storebror som tappat kontakten med familjen helt.

Andarnas hus

00:35 – 03:20

Bygger på Isabel Allendes bok. Den fattige Esteban anhåller om Rosa del Valles hand. Hennes far går med på det om Esteban kan låta henne leva ett fortsatt liv i lyx. Esteban ger sig iväg för att leta guld och blir rik. Men när han kommer för att äkta Rosa är hon död.

Breach

23:00 – 01:25

BreachAmerikansk thriller från 2007. FBI-agenten Robert Hanssen är en trogen katolik och lever ett tryggt familjeliv. Trots det är han inte nöjd med sin tillvaro och känner sig otillräcklig på jobbet där han arbetar med säkerhet. När hans överordnade börjar misstänka Robert för att vara spion får agenten Eric O’Neill i uppdrag att spionera på honom. O’Neill tror att han återigen fått ett oviktigt uppdrag men upptäcker snart att han är involverat i något mycket större än han någonsin kunnat förställa sig.

Harry Potter och hemligheternas kammare

19:00 – 22:15

Harry Potter och Hemligheternas KammareSommarlovet är äntligen slut och den föräldralöse lille pojken Harry Potter återvänder till Hogwarts skola för trollkarlar, där ännu ett år av äventyr och häxkonster väntar. Det dröjer inte länge förrän det börjar att hända konstiga saker och ett mystiskt meddelande står skrivet i blod på väggen. Baserad på JK Rowlings succébok med samma namn. Text-Tv s. 690.

Spider-Man 3

22:15 – 01:00

Spider-Man 3Peter Parker, ynglingen som utvecklade övernaturlig styrka och en spindellik förmåga att hålla sig fast på vilken yta som helst efter att ha blivit biten av en genetiskt manipulerad spindel, är tillbaka. Peter använder fortfarande sina unika krafter till att bekämpa brott och med sin drömflicka Mary Jane vid sin sida har han börjat förlika sig med tanken att vara superhjälte. Hans nya sinnesro hotas dock då han konfronteras av sina värsta fiender någonsin.

Bröllopsfixaren

21:30 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2001. Mary Fiore arbetar som bröllopsplanerare och hon är en av de bästa. Mary kan förvandla vilket bröllop som helst till en spektakulär tillställning. Själv är Mary singel men så träffar hon Steve och hennes okomplicerade liv vänds upp och ner. Vad Mary inte vet är att Steve är brudgummen i det största bröllopet i hennes karriär. Frågan är om Mary kommer se till att Steve vandrar ner mot altaret med sin flickvän eller om Mary själv till slut får stå brud.

Gudfadern del II

23:50 – 03:55

Amerikanskt kriminaldrama från 1974. Uppföljaren till Gudfadern berättar både om den unge Don Vito och sonen Michaels framgångar som den nye Gudfadern. Åldersgräns 15 år.

Legal Eagles – en tavla för mycket

00:15 – 02:25

Tom Logan är en åklagare som slår sig samman med en excentrisk advokat, Laura Kelly, för att försvara en flicka som anklagas för stöld. Medan de samlar bevis på Manhattan dras de in i New Yorks glittrande konstvärld och undre värld, där de jagas av en kallblodig mördare.

Tuppen

01:25 – 03:30

Svensk komedi från 1980. Året är 1944 och tidsstudiemannen Cederqvist, en karl i sina bästa år, anländer till den lilla byn Ryd, där de festa män är inkallade i armén och textilfabriken är full av flickor. Men det går kärvare än han väntat med flickorna. Kort sagt, han har ingen framgång alls. Frustrerad dränker han sina sorger på Stadshotellet. Men hotellets portier har varit med förr och vet ett och annat om hur man får kvinnor på fall. Från 7 år.

Big nothing

03:30 – 05:15

Big NothingBrittisk dramakomedi från 2006. Charlie Wood är lärare men för tillfället arbetslös och för att få ihop ekonomin tar han job på ett dataföretag. Där möter han Gus som tipsar om hur de kan tjäna snabba pengar genom utpressning. Men inget går enligt planerna, först dyker Gus före detta flickvän upp och vill vara med, Gus är inte så smart som han tror och Charlie har aldrig tidigare ägnat sig åt brottslighet.

En djävulsk romans

01:00 – 02:55

En djävulsk romansSebastian Valmont (Ryan Phillippe) och Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) är styvsyskon. De bor i en lyxig lägenhet på Manhattan och har extremt förmögna föräldrar. Syskonens favoritsysselsättningar är sex och intriger. Samtidigt som Kathryn smider planer för att hämnas på sin ex-pojkvän, har Sebastian läst om en tjej, Annette (Reese Witherspoon), som inte kan tänka sig att ha sex före äktenskapet. Sebastian slår vad med Kathryn om att han kan få Anette i säng. Om han misslyckas måste han ge bort sin bil till Kathryn, om han lyckas har Kathryn lovat att ha sex med honom. Sebastian räknar dock inte med att han ska få äkta känslor för Annette… Text-TV s. 690.

Searching for David’s heart

03:55 – 05:30

Amerikanskt drama från 2004. När Darcys bror omkommer i en bilolycka doneras hans hjärta. Efter en tid av sorg beslutar sig Darcy för att söka upp den person som fått broderns hjärta med hopp om att se en liten bit av honom levande och samtidigt själv få ro.

The Marksman

01:20 – 03:10

The MarksmanTjetjenska rebeller intar ett kärnkraftverk och ett amerikanskt elitförband sänds ut för att rädda gisslan och markera var flyget skall bomba. Det hela är dock en komplott för att få USA skall spränga reaktorn och skapa kaos.

Dirty

03:10 – 04:40

DirtyDen skumme figuren Armando Sancho som blivit polis står inför ett svårt beslut när hans partner Salim dödar en oskyldig man i tjänsten. Under loppet av en enda dag måste Sancho ta itu med Salims brott, internutredarna som vill att han ska vittna, sitt eget brottsliga förflutna, sin lojalitet till poliskåren och sitt samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *