Kvällens rekomenderade filmer: söndag 27/11

  • Miss Marples sista fall
  • Love Actually
  • Sudden Death
  • Beck – Okänd avsändare
  • Basilisk: The Serpent King
  • Snow Angels

Miss Marples sista fall

22:25 – 00:40

Brittiskt kriminaldrama från 1987. Gwenda Halliday ska snart gifta sig med miljonären Charles Vanstone och kommer till England för att söka efter ett lämpligt hem. Hon faller för ett hus i Dillmon och bestämmer sig genast för att köpa det. Men när Gwenda håller på att renovera huset börjar mystiska saker att ske. Under ett teaterbesök dyker minnen från det förflutna upp och Gwenda börjar misstänka att hon som barn bevittnat ett mord, just i det hus hon köpt. Hon ber Miss Marple om hjälp att ta reda på vad som hänt och att identifiera mördaren.

Love Actually

22:00 – 00:45

Love ActuallyFilmen följer åtta mycket olika par och deras kärleksliv i en rad löst sammankopplade historier som äger rum parallellt i den kaosartade månader innan jul i London.

Sudden Death

00:45 – 02:45

Sudden DeathEn grupp terrorister som leds av en sinnessjuk före detta CIA-agent tar över en idrottsarena under Stanley Cup finalen, de håller USAs Vice President gisslan och hotar att spränga arenan om inte pengarna de begärt omedelbart sätts in på deras konto. En före detta brandman (Jean-Claude Van Damme) vars dotter också kidnappats under hockeymatchen, måste övervinna sin rädsla och rädda sin dotter och tusentals åskådare innan terroristerna utför deras dödliga hot.

Beck – Okänd avsändare

21:00 – 22:00

Svensk thriller från 2002. Under en bil på parkeringen vid Arlanda hittas en ihjälskjuten revisor. Han har varken biljett eller bagage, men Beck lyckas få fram att han var inbokad på en enkelflygning till Malaysia och att han tagit ut alla sina pengar. En journalist söker parallellt efter sanningen i vad som visar sig vara en betydligt större härva som innefattar både atomsopor och EU-bidrag. Åldersgräns 15 år.

Basilisk: The Serpent King

02:45 – 04:15

Universitetsarkeologen Harry och hans partner Rudy gräver upp en urgammal relik i Libyen. De tar med sig den hem till Colorado utan vetskap om att det är en basilisk, ett monster vars blick kan förvandla människor till sten. Samtidigt försöker två svindlare att komma över spiran som kontrollerar den mytiska ormen, medan den amerikanska militären överväger att använda atombomben mot den.

Snow Angels

04:15 – 05:59

Snow AngelsRomanstiskt drama som väver samman en tonårings liv med hans gamla barnvakts, hennes frånskilde man och deras dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *