Kvällens rekomenderade filmer: söndag 30/10

  • Good Luck Chuck
  • The Contractor
  • Beck – Hämndens pris
  • The Ice Storm
  • Supernollan
  • Bats: Human Harvest

Good Luck Chuck

22:00 – 00:05

Good Luck ChuckCharlie Logan har en förbannelse över sig. Varje kvinna han har ett förhållande med möter den rätte och dumpar honom. Hittills har detta inte medfört några större problem eftersom han inte varit så brydd om sina flickvänner. Då han möter och förälskar sig i den vackra Cam börjar han dock att oroa sig för förbannelsen som vilar över honom. Men kan han bryta den innan det är för sent?

The Contractor

00:05 – 01:55

The ContractorJames Dial är en före detta CIA-agent som dragit sig tillbaka för att åtnjuta en mer fridfull tillvaro. Men då hans gamla arbetsgivare kontaktar honom för att knäppa en ökänd terrorist ställer han upp i tron att det kommer att bli en enkel match. Uppdraget visar sig dock vara svårare än väntat…

Beck – Hämndens pris

21:00 – 22:00

Svensk thriller från 2001. En sen natt stannar en polisbil, på en enslig väg, vid en punkterad skåpbil. Poliserna erbjuder två män hjälp med att byta däck. En tredje man stiger ut ur skåpbilen. Han är en omtalad förbrytare som genast blir igenkänd av poliserna. Senare hittas de båda polismännen brutalt avrättade och Martin Beck kopplas in i jakten på mördarna. Hans kollega Gunvald var mycket god vän med en av de mördade och han är beredd att använda vilka metoder som helst för att gripa de skyldiga. Åldersgräns 15 år.

The Ice Storm

02:20 – 04:20

Året är 1973 och familjerna Carver och Hoods lever ett typiskt förortsliv i New Canaan. Men bakom deras newage-filosofi och polyestermode ligger ett djupt missnöje. En av männen har en affär med den andra familjens fru och hans tonårsdotter försöker förföra båda grannpojkarna.

Supernollan

01:55 – 03:25

Navin Johnson adopterades som liten av en svart familj. När han blir äldre tar han tjänst på en bensinstation. En dag kommer det in en en kund som har ett litet men irriterande problem. Navin gör en enkel men fungerande uppfinning för att lösa problemet och kunden blir mer än nöjd. Men föga anar Navin att hans enkla uppfinning ska komma att förändra hela hans framtid…

Bats: Human Harvest

03:25 – 04:50

I denna uppföljare till ”Bats”, befinner sig en trupp soldater i Afghanistan med målsättning att tillfångata en fanatisk terrorist som är på flykt. Men mitt under denna jakt upptäcker de ett hot: genetiskt omprogrammerade fladdermöss som törstar efter människoblod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *