The Truman Show

Kvällens tv-filmer: The Truman Show, The Day After Tomorrow, The Holiday, Cape Fear och Cats.

Ikväll bjuder TV på ett imponerande utbud av fantastiska filmer som garanterat kommer att underhålla. Med titlar som ”The Truman Show”, ”The Day After Tomorrow”, ”The Holiday”, ”Cape Fear” och ”Cats”, finns det något för alla smaker och stilar att njuta av. Missa inte chansen att koppla av och fördjupa dig i denna spännande filmvärld direkt på din TV-skärm.

Ikväll på TV finns flera sevärda filmer att titta på. Först har vi ”The Truman Show”, där vi följer Truman Burbanks värld som visar sig vara en konstgjord verklighet. Sedan kan vi se ”The Day After Tomorrow”, där vi följer en grupp människor som kämpar för att överleva en global klimatkatastrof. För den som är sugen på romantik finns ”The Holiday”, där två kvinnor byter hus för att få en paus från sina liv och kanske hitta kärleken. Spänningsfyllda ”Cape Fear” handlar om en advokat som blir jagad av en före detta klient. Slutligen kan vi njuta av den musikaliska fantasin i ”Cats”. Missa inte heller andra sevärda filmer som sänds ikväll.

The Truman Show

The Truman ShowTruman är helt ovetandes om att hela hans liv, från det att han föddes, är arrangerat, fångat av dolda kameror och utsänt som TV-show över hela världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om The Truman Show

The Day After Tomorrow

The Day After TomorrowNär den globala uppvärmningen utlöser en superstorm och norra halvklotet börjar frysa till is försöker klimatforskaren Jack Hall, hans son samt en liten skara andra överlevande desperat strida mot en fiende långt starkare och mer obeveklig än de någonsin råkat på tidigare: moder natur!

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Day After Tomorrow

The Holiday

The HolidayTvå kvinnor, en från USA och en från England, byter hem med varandra över julhelgen efter att ha gått igenom jobbiga uppbrott med sina pojkvänner.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om The Holiday

Cape Fear

Cape FearFör 14 år sedan försvarade Sam Bowden den psykotiske våldtäktsmannen Max Cody i en rättegång där Max blev dömd till 14 års fängelse. Nu vill Max kräva hämnd, och Sam blir tvungen att ta till oortodoxa metoder för att beskydda sin familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Cape Fear

Cats

CatsEn grupp katter tävlar under den årliga Jellicle-balen där en av katterna väljs ut och får lov att börja leva ett nytt, mycket bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05. Läs mer om Cats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *