The Mask

En underhållande filmkväll med The Mask, Independence Day, Ett päron till farsa i Las Vegas, The Whole Nine Yards och Welcome to Marwen!

Ikväll bjuds det på en riktig filmfest på TV med en rad fantastiska filmer att välja mellan. Från Jim Carreys spektakulära komedi The Mask till äventyret i Independence Day, det är något för alla. För de som föredrar humor och familjedrama erbjuder Ett päron till farsa i Las Vegas skratt och hjärtvärmande stunder. The Whole Nine Yards bjuder på en spännande historia om bedrägeri och överraskande twistar. Avsluta kvällen med Welcome to Marwen, en gripande berättelse om överlevnad och inspiration. Missa inte chansen att njuta av kvalitetsfilm direkt i ditt eget vardagsrum!

På TV ikväll kan du se ett antal sevärda filmer. The Mask är en komedifilm där en banktjänsteman upptäcker en magisk mask som förvandlar honom till en galen superhjälte. Independence Day är en actionfylld science fiction-film där jorden invasioneras av utomjordingar och mänskligheten kämpar för sin överlevnad. Ett päron till farsa i Las Vegas är en rolig komedi där familjen Griswold reser till Las Vegas och hamnar i en rad knasiga äventyr. The Whole Nine Yards är en svart komedi om en dentalläkare som hamnar i konflikt med maffian efter att ha blivit granne med en före detta yrkesmördare. Welcome to Marwen är en dramafilm baserad på verkliga händelser, där en konstnär skapar en fantasivärld för att hantera sin traumatiserande upplevelse. Det finns även andra filmer värda att nämna som sänds ikväll, så det finns något för alla smaker.

The Mask

The MaskBanktjänstemannen Stanley överväger att ta sitt liv. Men så en kväll hittar han en magisk trämask i floden. Den förvandlar honom till en man med superkrafter och han kan göra allt som han tidigare inte vågat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Mask

Independence Day

Independence DayDen 2 juli är en helt vanlig sommardag ända tills himlen fylls av gigantiska rymdskepp som går till angrepp, med mål att utplåna mänskligheten. En handfull överlevande, beväpnade med enkel teknologi och tapperhet, är mänsklighetens enda hopp.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Independence Day

Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las VegasFamiljen Griswold beger sig till Las Vegas på semester. De gör allt för att det ska bli så perfekt som möjligt men i staden finns många lockande nöjen och falska människor. Det dröjer inte länge förrän pappa Griswold spelat bort hela semesterkassan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:20. Läs mer om Ett päron till farsa i Las Vegas

The Whole Nine Yards

The Whole Nine YardsOz är en alldeles vanlig, miserabel tandläkare i ett villaområde i Montreal. Han vill skilja sig, Hans fru vill ha ihjäl honom. Hans nya granne är en yrkesmördare placerad i vittnesskydd. Snart är inget som vanligt längre.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:50. Läs mer om The Whole Nine Yards

Welcome to Marwen

Welcome to MarwenÅr 2000 blev konstnären Mark Hogancamp misshandlad av fem män, och lämnad att dö. Efter attacken förlorade han stora delar av sitt minne på grund av en hjärnskada. I ett desperat försök att återfå det som gått förlorat ger sig Mark i kast med en speciell sorts terapi. Han bestämmer sig för att skapa en andra världskriget-värld i miniatyrformat.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Welcome to Marwen

En förtrollad romans

En förtrollad romansNär en gammal tv-serie om en häxa ska spelas in på nytt, ser skådespelaren Jack Wyatt sin chans att få tillbaka karriären på rätt spår. Hans försök att stjäla rampljuset går dock inte som han tänkt när en riktig häxa får huvudrollen i serien.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om En förtrollad romans

Jönssonligan och Dynamit-Harry

Jönssonligan och Dynamit-HarrySickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar de sprängningsexperten Dynamit-Harry. Men dessvärre är hans kunskap om dynamit är en smula förlegad…

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Jönssonligan och Dynamit-Harry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *