Ready Player One

Missa inte den ultimata äventyrsfesten! Hoppa in i Ready Player One ikväll på TV!

I en värld där verkligheten inte längre är vad den en gång var, och där virtual reality regerar, följer vi en ung hängiven spelare som utmanas i en livsfarlig jakt efter en ovärderlig skatt. I ”Ready Player One” möts nostalgiska referenser och episka äventyr, i en uppslukande kamp för att rädda både den digitala och verkliga världen.

Filmen som sänds ikväll på TV heter ”Ready Player One” och utspelar sig år 2045 i en värld på gränsen till sammanbrott. Människor har flytt till en virtuell verklighet kallad OASIS för att undkomma verklighetens problem. I OASIS finns en viktig ledtråd gömd, värd en enorm förmögenhet. Huvudpersonen, Wade Watts, bestämmer sig för att delta i tävlingen och blir indragen i en spännande skattjakt genom ett universum fullt av mysterier och faror.

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Ready Player One

Mechanic: Resurrection

Mechanic: ResurrectionEfter att ha iscensatt sin död tror Arthur Bishop att han lämnat kontraktsmördarbranschen. Men när hans nemesis Crain behöver en yrkesmördare förändras allt. Crain vet exakt hur han ska få Bishop att återvända – den kvinna Bishop har fått känslor för är i fara.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Mechanic: Resurrection

American Pie: Reunion

American Pie: ReunionDet var sommaren 1999 som fyra småstadspojkar i Michigan påbörjade sin strävan att förlora oskulden. Nu har dessa livslånga vänner kommit hem som vuxna för att minnas det förgångna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om American Pie: Reunion

Sherlock Holmes

Sherlock HolmesHolmes och hans ständige följeslagare Watson har lyckats fånga en man som är skyldig till flera ritualmord. Mannen blir dömd till döden. Men plötsligt verkar det som om han återuppstått från de döda och Holmes och Watson blir indragna i fallet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes

Fira med Ferris

Fira med FerrisFerris Bueller är en företagsam ung man med en plan. Han tänker skolka från sin tråkiga high school-klass och dra in till Chicago med sin tjej. Men för att hans plan ska gå i lås måste han övertyga sin bäste vän Cameron att låna sin pappas sportbil.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Fira med Ferris

Kvinnan på tåget

Kvinnan på tågetRachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Kvinnan på tåget

Supernova

SupernovaParet Sam och Tusker semestrar i husbil på engelska landsbygden där de besöker familj, vänner och platser från förr. I tjugo år har de hållit ihop, men sedan Tusker drabbats av tidig demens är hela tillvaron förändrad. Han pendlar mellan slagfärdigt skarpsinne och stunder av total glömska, och skräms av tanken på att inte bli ihågkommen för den han varit utan för den han är på väg att bli.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Supernova

Sorry We Missed You

Sorry We Missed YouÄnda sedan Ricky och Abby gifte sig och bildade familj har de velat ge sina älskade barn en trygg uppväxt, helst i ett eget hus. Nu har dottern Liz hunnit bli elva, sonen Seb är sexton och husdrömmen känns mer avlägsen än någonsin. Och i sitt stressiga vårdjobb kämpar Abby varje dag mot klockan för att hinna ge sina patienter en känsla av människovärde.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Sorry We Missed You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *