Kvällens filmer: Gisslan, Fåglarna, It’s Complicated, Pol…

Gisslan, Fåglarna, It’s Complicated, Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

Gisslan

01:00 – 03:10

GisslanAmerikansk-tysk thriller från 2005. Jeff Telly, är en före detta gisslanförhandlare från Los Angeles. Han har gett upp sitt jobb och sin familj, efter flera misslyckanden i arbetslivet. När ett rån mot en affär går fel i hans nya område och en familj blir tillfångatagen, känner han sig manad att hjälpa till. Pappan i familjen visar sig ha en hemlighet, som kan utsätta de andra för fara. En av rånarna är dessutom nära att gå över gränsen (n)

Fåglarna

21:45 – 23:40

Alfred Hitchcocks skräckklassiker. Den vackra blondinen Melanie Daniels kommer till Bodega Bay i jakt på den eftertraktade ungkarlen Mitch Brenner. Vid sin ankomst blir hon oförklarligt attackerad av en fiskmås. Plötsligt samlas tusentals fåglar i staden och utsätter stadens invånare för otäcka attacker.

It’s Complicated

21:00 – 23:30

It's ComplicatedJane är mor till tre vuxna barn, äger en restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser till sin sons examen blir saker komplicerade. En oskyldig måltid leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan. Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa, men faller snart för Jane och inser att han blivit en del av en invecklad kärlekstriangel.

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

21:00 – 22:45

Polisskolans rektor, kommendant Lassard, kommer på ett sätt att förbättra relationerna mellan poliskåren och medborgarna. Amerikansk komedifilm från 1987.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *