Kvällens filmer: Insomnia, Sons of anarchy, Malibu’s most…

Insomnia, Sons of anarchy, Malibu’s most wanted, The International, Trassel i natten, In Bruges, Skamgrepp, Mañana

Insomnia

22:00 – 00:25

Amerikansk thriller från 2002. Polisen Will får i uppdrag att tillsammans med en kollega åka till Alaska för att utreda flera mord. Av misstag råkar Will döda sin kollega. För att inte själv bli anklagad skyller han på seriemördaren de jagar. Snart är Will indragen i en kalkylerad lek med mördaren samtidigt som han måste försöka utmanövrera en lokal polis som börjat göra egna efterforskningar angående hans kollegas död (n)

Sons of anarchy

01:05 – 02:05

Amerikansk kriminalserie från 2012. Jax har ett förslag till klubben som får allvarliga konsekvenser (n)

Malibu’s most wanted

03:00 – 04:20

Amerikansk komedi från 2003. Brad, eller B-Rad som han vill bli kallad, vill vara en i gänget bland Malibus rappare. Han kommer från den fina delen av stan – kan han rappa?. Brads pappa Bill Gluckman som kandiderar för guvernörsposten anser att hans sons udda karriärsval sätter käppar i hjulet för honom (n)

The International

22:00 – 23:55

En envis agent på Interpol och en distriktsåklagare från Manhattan försöker ställa en av världens mäktigaste banker inför rätta. De blottlägger en omfattande och smutsig verksamhet som sträcker sig från Berlin via Milano och New York till Istanbul. De hamnar i en riskabel och global jakt där de sätter sina egna liv på spel då deras måltavla inte drar sig för något – inte ens mord.Regi: Tom Tykwer. O’Byrne m.fl.

Trassel i natten

00:00 – 01:50

Ed Orkin har det inte lätt. Han lider av sömnlöshet, kommer på sin fru med att vänsterprassla och tycker jobbet är meningslöst. Men snart förbyts Eds sömniga tillvaro mot ett äventyr han sent ska glömma. En främmande blondin kastas in i hans liv och från och med nu blir inget som förut.Regi: John Landis.

In Bruges

23:55 – 02:00

Amerikansk action från 2008. Efter att ett jobb gått snett blir de två torpederna Ray och Ken tvungna att åka till Bruges, en medeltidsstad i Belgien, för att invänta nästa jobb. Ken tar tillfället i akt att se sig om i staden. Men Ray våndas över det som hände, vilket ledde till att en oskyldig person dödades.

Skamgrepp

21:00 – 23:40

Hans karriär, hans äktenskap och hans framtid – allt står på spel för verkställande direktör Tom Sanders. Han avböjer en kärleksaffär med sin nya chef och nu anklagar hon honom för sexuella trakasserier. Plötsligt måste Tom kämpa för att få tillbaka sitt liv.

Mañana

02:00 – 03:50

Svenskt drama från 2009. Marco, som är i 20-årsåldern, arbetar på ett ålderdomshem och har aldrig haft någon flickvän. När Eva blir chef på ålderdomshemmet inleder de ett förhållande, trots att hon är betydligt äldre. Samtidigt har Marcos bäste vän Mattias problem på kärleksfronten och gör allt för att bli dumpad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *