Kvällens filmer: Kung fu panda 2, Ocean’s thirteen, The L…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Kung fu panda 2, Ocean’s thirteen, The Life Aquatic with Steve Zissou, Skicka vidare, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, The next three days, The killing room, Moskitkusten, Hulk, När mörkret faller, Redbelt, Rött hav, Night listener, A good old fashioned orgy, The cable guy, Triassic attack, The paper

Kung fu panda 2

Kung Fu Panda 2Amerikanskt animerat äventyr från 2011. Pandan Pos drömmar har gått i uppfyllelse – nu är han den legendariska drakkrigaren som beskyddar Fredens dal tillsammans med sina vänner. Men friden hotas av en ondskefull fiende från Pos förflutna som har ett nytt skräckinjagande vapen. Och när hela Kinas framtid står på spel måste Po göra upp med sitt plågsamma förflutna för att rädda freden.

Trailer för Kung fu panda 2

Filmen visas på Kanal 5 klockan 18:10 – 20:00

Ocean’s thirteen

Amerikansk thriller från 2007. När kasinoägaren Willy Bank bedrar en av de ursprungliga elva i Danny Oceans gäng samlas Danny och gänget för att sätta Bank på plats. Men deras plan går inte som planerat och de tvingas ta hjälp av sin forna fiende, Terry Benedict.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 00:00

The Life Aquatic with Steve Zissou

The Life Aquatic With Steve ZissouAmerikansk äventyrskomedi från 2004. Den berömde oceanografen och filmaren Steve Zissou har börjat tappa greppet. För att återupprätta sitt rykte ger sig Steve ut på en havsexpedition för att döda den mystiska jaguarhaj som ätit upp hans bäste vän. Med på resan följer en märklig skara; en ung pilot som kanske är Steves son, en vacker och gravid journalist, Steves stenrika och blaserade fru, en tysk maskiningenjör och Steves ärkefiende och forskarrival.

Trailer för The Life Aquatic with Steve Zissou

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:00 – 02:25

Skicka vidare

Amerikanskt drama från 2000. Pedantiska Eugene Simonet är lärare. I hans klass går Trevor. Eleverna får ett uppdrag – att försöka förändra något till det bättre i sin omgivning.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:25

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Amerikansk komedi från 2003. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och drömmer om att få skriva lite mer seriösa artiklar. När hon blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar antar hon utmaningen. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar. När hon möter reklamaren Benjamin Barry bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:15

The next three days

The Next Three DaysAmerikansk thriller från 2010. John, Lara och sonen Luke är en vanlig familj – tills Lara en dag arresteras och döms till livstids fängelse för ett mord hon säger sig oskyldig till. Bara John tror på hennes oskuld och efter år av avslag bestämmer han sig för att ta lagen i egna händer för att få henne tillbaka.

Trailer för The next three days

Filmen visas på Sjuan klockan 22:15 – 01:00

The killing room

The Killing RoomAmerikansk thriller från 2009. Fyra personer är i behov av pengar och bestämmer sig för att ta del i en psykologistudie. De är helt ovetande om att de nu ingår i ett hemligt och brutalt projekt som leds av den amerikanska staten.

Trailer för The killing room

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:10

Moskitkusten

Amerikanskt drama från 1986. Den egensinnige uppfinnaren Allie Fox får nog av den moderna världen och flyttar med sin familj från USA till Moskitkusten i Centralamerika. De slår sig ner i en liten, primitiv by som Allie försöker göra till ett självförsörjande samhälle med sina uppfinningar. Tillsammans med sina söner, Charlie och Jerry, beger han sig inåt landet för att besöka en indianstam men det visar sig att de inte är välkomna där.

Filmen visas på SVT1 klockan 01:00 – 02:55

Hulk

HulkAmerikansk action från 2003. Forskaren Bruce Banner råkar ut för en olycka i sitt labb, och blir utsatt för gammastrålning och en experimentiell form av nanomeds. Nanomeds är utvecklade för att läka sår men hittills har alla test resulterat i att de gjort motsatsen: dödat försöksdjuret. Mot alla odds överlever Bruce, men någonting har förändrats. Varje gång Banner blir arg eller upprörd förvandlas han till the Hulk – en stor grön varelse med enorm styrka som förstör allt i sin väg.

Trailer för Hulk

Filmen visas på TV3 klockan 22:45 – 01:30

När mörkret faller

Svensk thriller från 2006. Två unga systrar hamnar i en mardrömslik och livsfarlig återvändsgränd när de går emot sin familjs vilja. Några dörrvakter attackeras av ett gäng kriminella och rena kriget utbryter. En framgångsrik kvinna, vinnare av Stora Journalistpriset, polisanmäler sin man som misshandlar henne och chockas när hon inser att hon därmed får en ny fiende i deras gemensamma journalistkollegor. Men vad ingen av förövarna har förutsett är den enorma kampvilja som nu väcks hos de som hotats en gång för mycket. Och en strid på liv och död kan börja….

Filmen visas på TV3 klockan 01:30 – 03:15

Redbelt

RedbeltAmerikansk action från 2008. Kampsportsexpert erbjuds arbete inom filmbranschen av en händelse. Trots att han tar avstånd från uppgjorda matcher, tvingas han så småningom att tänka om.

Trailer för Redbelt

Filmen visas på TV3 klockan 03:15 – 04:50

Rött hav

Amerikanskt actiondrama från 1995. En rysk nationalist tar med hjälp av rebeller kontroll över en rysk kärnvapenbas och hotar att skicka robotar mot amerikanska städer. USA svarar med att skicka en atomubåt för att patrullera ryska vatten. På den amerikanska ubåten uppstår hårda motsättningar mellan kommendör Ramsey och örlogskapten Hunter. Skälet är att Ramsey inte väntar på bekräftelse på en oklar order om att avlossa kärnvapenmissiler mot rebellerna.

Filmen visas på TV4 klockan 00:35 – 03:05

Night listener

Amerikansk thriller från 2006. Radioprataren Gabriel Noone blir oerhört gripen när han får läsa ett manus skrivet av en 14-årig pojke som utsatts för övergrepp av sina föräldrar. Efter att ha fått kontakt med pojken börjar han dock misstänka att denne inte är vad han utger sig för att vara.

Filmen visas på TV4 klockan 03:05 – 05:55

A good old fashioned orgy

A Good Old Fashioned OrgyAmerikansk dramakomedi från 2011. Eric är trettio men har inte förändrats sedan gymnasiet. Han lever för att festa med sina gamla vänner, ju galnare sammankomsten är, desto bättre. Varje sommar bjuder Eric in till en gigantisk temafest i hans föräldrars hus i the Hamptons, och han och hans vänner använder det som en ursäkt för att balla ur. Men denna ädla tradition kommer snart att vara ett minne blott, eftersom Erics pappa har tillkännagivit att han ska sälja huset. Eric bestämmer sig för att han borde spara den största festen till sist, och meddelar sina vänner att han ska hålla en orgie.

Trailer för A good old fashioned orgy

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05

The cable guy

The Cable GuyAmerikansk komedi från 1996. Steve flyttar in i en ny lägenhet och tror att hans kabel-tv-installatör ska ge honom filmkanalerna gratis, om han sticker till honom några dollar. Men Steves kabelkille vill inte ha pengar. Han vill ha en vän. Och han accepterar inte ett nej.

Trailer för The cable guy

Filmen visas på TV6 klockan 23:05 – 01:05

Triassic attack

Triassic AttackAmerikansk skräckfilm från 2010. Ägaren av ett kitschigt museum väcker av misstag tre dinosauriefossiler till liv. De uppretade vilddjuren orsakar snart total förödelse i den lilla staden.

Filmen visas på TV6 klockan 01:05 – 02:55

The paper

The PaperAmerikansk komedi från 1994. Henry vaknar upp på kontoret och får se att de andra dagstidningarna har slagit Sun med nyheten om ett rasmord på två vita affärsmän i Brooklyn. Henry är gift med före detta journalisten Martha. Tillsammans väntar de barn. Han slits mellan tidningen och att leva upp till rollen som äkta man. Men han har också tankarna på annat håll. Han har blivit kallad till en jobbintervju på Sentinel, en av stans mest respekterade tidningar. Snart lär han sig att det viktigaste för en sann journalist är att få fram snabba och uppseendeväckande nyheter – till varje pris och utan skrupler.

Trailer för The paper

Filmen visas på TV8 klockan 00:05 – 02:15