Kvällens filmer: Vince Vaughn’s wild west comedy show, Ta…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Vince Vaughn’s wild west comedy show, Taking lives, Adjustment bureau, Social network

Vince Vaughn’s wild west comedy show

Amerikansk komedifilm från 2006. I denna dokumentär reser Hollywoodstjärnan Vince Vaughn och fyra ståuppkomiker, som handplockats av Vaughn, runt i landet och uppträder i 30 städer. Vi följer händelserna på scenen, bakom scenen och på vägen. Medverkande: John Caparulo, Ernest Bret, Vince Vaughn, Ahmed Ahmed, Regissör: Ari Sandel.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:55 – 02:50

Taking lives

Taking LivesAmerikansk thriller från 2004. En serie osedvanligt brutala mord har på sistone skakat invånarna i Montreal. Stadens polisledning med kommissarie Hugo Leclair i spetsen ser sig nödgad att koppla in sin gamla vän, Illeana Scott, på fallet. Hon är en av FBI:s allra skickligaste agenter med gärningsmannaprofiler som sin specialitet och hon använder sig ofta av okonventionella metoder. Scott börjar snart skönja ett mönster hos den skrämmande sluge gärningsmannen, som efter att ha tagit livet av sina offer alltid för en tid ikläder sig deras identitet.

Trailer för Taking lives

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:10

Adjustment bureau

Amerikansk thriller från 2011. Politikern David Norris har så gott som säkrat en plats i USA:s senat när han möter dansösen Elise Sellas, en kvinna olik någon han tidigare träffat. Men just när han inser att han håller på att falla för henne konspirerar mystiska män för att hålla dem åtskilda. David förstår att ödets agenter är emot honom. Mot överväldigande odds måste han antingen lämna henne och acceptera en förutbestämd väg eller riskera allt för att trotsa ödet och vara med henne.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Social network

Amerikanskt drama från 2010. En höstkväll 2003 sitter Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar febrilt jobba på en ny idé. Genom maniskt bloggande och programmerande blir det som börjar i hans korridorrum snart ett globalt socialt nätverk och en kommunikationsrevolution. Bara sex år och 500 miljoner vänner senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären i historien… men för den här entreprenören leder framgången till både personliga och rättsliga komplikationer.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:30