Ready Player One

Spännande filmkväll med Ready Player One, Midnight in the Switchgrass, 2 Fast 2 Furious och Wedding of a Lifetime.

Ikväll bjuds det på en true cinephile’s dream, då ett flertal fantastiska filmer intar TV-rutan. Från den dystopiska sci-fi-världen i ”Ready Player One” till den spännande thrillern ”Midnight in the Switchgrass”, får vi en storslagen variation att välja mellan. För de fartälskande väntar det adrenalinpumpande actionäventyret ”2 Fast 2 Furious”, medan romantiken får sin plats med ”Wedding of a Lifetime”. Så ikväll finns något för alla filmälskare att njuta av, direkt från soffan.

Ikväll på TV kan du se filmerna Ready Player One, där spelare tävlar i en virtuell värld för att vinna en enorm hemlighet. Det finns också Midnight in the Switchgrass, där FBI-agenter jagar en lömsk seriemördare. För actionfansen visas 2 Fast 2 Furious, en fartfylld film om gatulöpning och hämnd. Slutligen kan du njuta av Wedding of a Lifetime, en romantisk komedi om ett ovanligt bröllop. Det finns också andra sevärda filmer att välja mellan.

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ready Player One

Midnight in the Switchgrass

Midnight in the SwitchgrassMedan FBI-agenterna Karl Helter och Rebecca Lombardi utreder sexhandeln in Florida hittar de spåret av en brutal seriemördare. Tillsammans med polisen Byron Crawford kanske de kan ställa gärningsmannen inför rätta…bortsett från att han kidnappar Lombardi.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Midnight in the Switchgrass

2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 FuriousBrian O’Conner driver runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-raicing. Han grips av polisen och tvingas att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om 2 Fast 2 Furious

Wedding of a Lifetime

Wedding of a LifetimeEtt par som nyligen separerat får en chans att väcka kärleken till liv igen när de råkar bli anmälda till en tv-sänd tävling för par – med ett bröllop i vinstpotten.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Wedding of a Lifetime

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *