Jakten på Röd Oktober

Spännande filmkväll med Jakten på Röd Oktober, Parker och mer!

I kväll bjuder TV på en imponerande filmrepertoar, med några verkliga klassiker och underhållande nyheter. Bland kvällens höjdpunkter finner vi spänningsfyllda ”Jakten på Röd Oktober” och actionfyllda ”Parker”. Dessutom kan vi utforska mysteriet med ”UFO Sweden” och förtrollas av romantiska ”Shakespeare in Love”. Avslutningsvis får vi njuta av familjekomedin ”Ett päron till farsa i Las Vegas”. En helt klart mångsidig och intressant filmkväll att se fram emot!

Ikväll på TV kan man se följande filmer:

– ”Jakten på Röd Oktober”: En spännande thriller om en sovjetisk ubåtskapten som försöker överlämna en revolutionerande kärnvapenteknologi till USA under det Kalla kriget.
– ”Parker”: En actionfylld film där en professionell tjuv tar hämnd på sina förrädiska partners efter att ett rån går fel.
– ”UFO Sweden”: En dokumentär som utforskar Sveriges historia med UFO-sikten och undersöker fenomenet närmare.
– ”Shakespeare in Love”: En romantisk komedi där författaren William Shakespeare faller för en skådespelerska och finner inspiration till sin berömda pjäs Romeo och Julia.
– ”Ett päron till farsa i Las Vegas”: En komedi där familjen Griswold åker till Las Vegas på en rolig och kaotisk semester.

Det finns även andra sevärda filmer att titta på ikväll.

Jakten på Röd Oktober

Jakten på Röd OktoberEn sovjetisk kapten hoppar av och styr atomubåten Röd Oktober mot USA:s östkust, varpå CIA-agenten Jack Ryan kopplas in för att undersöka kaptenens avsikter – anfall eller myteri?

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Jakten på Röd Oktober

Parker

ParkerParker är en rånare i toppklass: vågad, noggrann och hänsynslös. Han kräver att medbrottslingarna är absolut lojala och slaviskt följer hans plan. Men när ett rån slutar med ett dödsfall på grund av slarv, vill Parker inte vara med längre.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Parker

UFO Sweden

UFO SwedenNär en fosterhemsplacerad tonårsrebell misstänker att hennes pappa inte är död utan kidnappad av ufon, tar hon hjälp av en UFO-förening för att ta reda på sanningen.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40. Läs mer om UFO Sweden

Shakespeare in Love

Shakespeare in LoveUnge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan – och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Shakespeare in Love

Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las VegasFamiljen Griswold beger sig till Las Vegas på semester. De gör allt för att det ska bli så perfekt som möjligt men i staden finns många lockande nöjen och falska människor. Det dröjer inte länge förrän pappa Griswold spelat bort hela semesterkassan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ett päron till farsa i Las Vegas

Orlando

OrlandoDrottning Elizabeth blir attraherad av en ung man vid namn Orlando och söker upp honom för sexuella tjänster. I gengäld lovar Elizabeth honom lycka och rikedom men bara om han förblir ung. Orlando tar drottningen på hennes ord och håller sitt löfte.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Orlando

Game, Set, Love

Game, Set, LoveFöre detta tennisproffset Taylor säger okej till att träna vännen Will inför en tennisturnering och inser snart att Will har fler lager än vad hon trott.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Game, Set, Love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *