Spider-Man

Spännande filmkväll med Spider-Man, 12 Strong och The Tourist tillsammans med romantiska komedier som Sex and the City 2 och Sweet Home Alabama

Ikväll är det en riktig filmfest på TV med ett imponerande utbud att välja mellan. Bland de många spännande alternativen kan vi se fram emot att följa äventyren med Spider-Man, uppleva spänningen i 12 Strong, delta i glammiga äventyr med Sex and the City 2, följa det mystiska spelet i The Tourist och njuta av den romantiska komedin Sweet Home Alabama. Det finns verkligen något för alla filmälskare att njuta av ikväll.

Ikväll visas flera sevärda filmer på TV. Spider-Man är en spännande superhjältefilm där Peter Parker upptäcker sina krafter. 12 Strong är en krigsfilm som följer en specialstyrka i Afghanistan. Sex and the City 2 är en romantisk komedi där New Yorks bästa vänner åker till Abu Dhabi. The Tourist är en tät thriller där en turist blir indragen i en farlig konspiration i Venedig. Sweet Home Alabama är en charmig romantisk komedi där en kvinna återvänder till södern för att skilja sig från sin man. Utöver dessa finns det även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Spider-Man

Spider-ManDen blyga studenten Peter Parker får övernaturliga och unika krafter av ett spindelbett och använder dem för att bekämpa sin ärkefiende, Green Goblin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:30. Läs mer om Spider-Man

12 Strong

12 StrongUnder de svåra dagarna efter 9/11 utses en amerikansk specialstyrka – ’Gröna baskrarna’ – lett av kapten Mitch Nelson, till att vara den första amerikanska truppen som skickas till Afghanistan på ett extremt farligt uppdrag. På plats i de otillgängliga bergen måste de övertyga den norra alliansens krigsherre, general Dostum, att gå ihop med dem för att bekämpa den gemensamma motståndaren: talibanerna och deras al Qaida-allierade.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om 12 Strong

Sex and the City 2

Sex and the City 2Som gift med Mr Big tvingas Carrie nu motstå frestelsen när hon stöter ihop med Aiden på sin semester med tjejkompisarna i Abu Dhabi.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Sex and the City 2

The Tourist

The TouristFrank är en amerikansk turist som besöker Italien för att reparera ett brustet hjärta. Elise är en exceptionell kvinna som avsiktligt korsar hans väg. Mot fonden av det fantastiska Venedig sveps Frank in i en virvelvind av intrig och fara.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Tourist

Sweet Home Alabama

Sweet Home AlabamaMelanie Carmichael har skapat sig ett nytt, framgångsrikt liv som modedesigner i New York. När hennes pojkvän friar måste hon dock tillbaka till Alabama för att konfrontera sitt ex som i sju år vägrat skriva på skilsmässopapprena.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Sweet Home Alabama

The Young Victoria

The Young VictoriaDramatisering av drottning Victoria av Storbritanniens tidiga år, hennes första möte med prins Albert, deras kärlek och hennes tillträde till tronen.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om The Young Victoria

Intolerable Cruelty

Intolerable CrueltyDen framgångsrika men uttråkade skilsmässoadvokaten Miles har allt men trots framgångarna är det något som saknas. Tillvaron förändras snabbt när han träffar Marilyn Rexroth, blivande exfru till hans vänsterprasslande klient.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Intolerable Cruelty

Jag är Zlatan

Jag är ZlatanEn sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 20:00. Läs mer om Jag är Zlatan

Yesterday

YesterdayEn kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad drömmar om berömmelse försvinner snabbt, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat…och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om Yesterday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *