Kong: Skull Island

Spännande filmkväll på TV med Kong: Skull Island, Jiddra inte med Zohan, Shot Caller, Mortal Engines och The Commuter!

Ikväll bjuder TV på en rad imponerande filmer för alla smaker, från action till komedi och spänning. Filmer som Kong: Skull Island, Jiddra inte med Zohan, Shot Caller, Mortal Engines och The Commuter står på agendan och erbjuder olika äventyr och berättelser som kommer att få tittarna att stanna klistrade vid skärmen. Missa inte chansen att dyka in i dessa filmvärldar och uppleva en oförglömlig kväll framför TV:n.

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer. Kong: Skull Island är en actionfylld film där en grupp upptäcktsresande möter den mäktiga gorillan Kong. I Jiddra inte med Zohan, en komedi, spelar Adam Sandler en Mossad-agent som blir frisör i New York. Shot Caller är en spännande thriller om en bankdirektör som tvingas bli medlem i ett fängelsegäng. Mortal Engines är en sci-fi-film där människor nu bor i rullande städer. I The Commuter får vi följa Liam Neesons karaktär som tvingas göra farliga val när han blir inblandad i en ondskefull konspiration. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Kong: Skull Island

Kong: Skull IslandEn udda samling forskare och militärer skickas på ett hemligt uppdrag till en outforskad ö i Stilla havet, en ö lika vacker som förrädisk. Vad de inte inser är att de trampat in i fel djungel och är på väg rakt mot den mystiske Kongs områden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om Kong: Skull Island

Jiddra inte med Zohan

Jiddra inte med ZohanZohan Dvir är en hårdför israelisk kommandosoldat som fejkar sin egen död, så att han kan flytta till New York och göra verklighet av sin innersta dröm – att bli en framgångsrik hårstylist.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:40. Läs mer om Jiddra inte med Zohan

Shot Caller

Shot CallerJacob Harlon är ute med sin familj och sina vänner på middag i stan. När han kör hem händer något plötsligt och konsekvenserna blir hårdare än förväntat. Harlon sätts i fängelse och nu får hans tuffa mentalitet sättas på prov. Runt honom finns likasinnade män som gör allt för makt och överlevnad.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Shot Caller

Mortal Engines

Mortal EnginesHundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mortal Engines

The Commuter

The CommuterMichael, som just förlorat sitt kontorsjobb, tar som vanligt pendeltåget hem när en mystisk främling slår sig ned framför honom. Hon väcker hans intresse i att försöka finna en särskild passagerare innan tågets slutstation, mot en summa pengar som skulle rädda dotterns utbildning. Mysteriet tätnar och Michael tvingas använda alla specialkunskaper från sitt förflutna som polis, när han kämpar mot tidtabellen och för sitt och sin familjs liv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Commuter

Brokeback Mountain

Brokeback MountainTvå unga män möts när de sommaren 1963 vallar får i Wyoming. Ett möte som leder till en passionerad, men hemlig romans som under de kommande åren prövas hårt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Brokeback Mountain

Och så kom Polly

Och så kom PollyEn neurotisk riskanalytiker, som upptäcker att hans blivande fru är otrogen, träffar en gammal klasskamrat på en fest och hans liv vänds upp och ner. Polly är nämligen raka motsatsen till honom själv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:25. Läs mer om Och så kom Polly

En ny start

En ny startI hopp om att börja om på nytt efter sin frus död bestämmer Benjamin sig för att investera i ett nytt hus. Tillsammans med barnen Dylan och Rosie hittar han det perfekta huset, men det enda problemet är att det ligger en djurpark på bakgården.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:20. Läs mer om En ny start

Den stora friheten

Den stora frihetenI efterkrigstidens till synes demokratiska Tyskland döms den homosexuelle Hans upprepade gånger för otukt. I fängelset träffar han cellkamraten Viktor som sitter inne på livstid för mord.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:45. Läs mer om Den stora friheten

Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blåMartin går ut andra ring och flyr betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han blir omhändertagen av restaurangchefen Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten och möter samtidigt den stora kärleken.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:55. Läs mer om Himlen är oskyldigt blå

Home Again

Home AgainAlice Kinney är nyseparerad och beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga aspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Home Again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *