The Goonies - dödskallegänget

En kväll fylld av äventyr, komedi och historia med ”The Goonies – dödskallegänget”, ”Good Boys”, ”Mary Queen of Scots” och ”The Kill Team”!

Ikväll bjuder TV-tablån på en rad fantastiska filmer att njuta av. Bland höjdpunkterna finns klassikern ”The Goonies – dödskallegänget”, den roliga och färgstarka ”Good Boys”, den historiska dramatiken ”Mary Queen of Scots” och den spännande krigsfilmen ”The Kill Team”. Med en mångfald av genrer och berättelser att välja mellan är det en perfekt kväll för filmälskare att koppla av och njuta framför TV:n.

Ikväll kan du se The Goonies – dödskallegänget, en klassisk äventyrsfilm om en grupp barn som letar efter en förlorad skatt. Good Boys är en komedi om tre 12-åriga vänner som hamnar i kaotiska situationer. Mary Queen of Scots är en historisk drama med Saoirse Ronan och Margot Robbie som porträtterar rivaliteten mellan Mary Stuart och Elizabeth I. The Kill Team är en spännande krigsfilm baserad på verkliga händelser om en soldat som avslöjar brott inom sitt eget patrullteam.

Utöver dessa filmer finns det också andra sevärda filmer som sänds ikväll.

The Goonies – dödskallegänget

The Goonies - dödskallegängetEtt kompisgäng följer piraten One-Eyed Willies skattkarta på jakt efter rikedomar som ska hjälpa dem att rädda deras rivningshotade stad.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om The Goonies – dödskallegänget

Good Boys

Good BoysEfter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Good Boys

Mary Queen of Scots

Mary Queen of ScotsVi får följa den karismatiska Mary Stuarts turbulenta liv. Efter att ha krönts till Frankrikes drottning vid 16 års ålder och blivit änka vid 18, vägrar Mary att gifta om sig. Istället återvänder hon till hemlandet Skottland för att återta tronen. Men Skottland och England styrs nu med järnhand av Elizabeth I. Som rivaler både i kärlek och makt, och som kvinnliga regenter i en patriarkal värld, måste systrarna bestämma hur de vill spela spelet om giftermål kontra självständighet.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Mary Queen of Scots

The Kill Team

The Kill TeamSpecialisten Andrew Briggman är en ambitiös, ung soldat vars lugna temperament och uppförande särskiljer honom från resten av hans pluton. Allt förändras när han möter sin nya gruppchef, sergeant Deeks som är född till soldat. Andrew trollbinds snabbt av Deeks men när en ung afghansk bonde dödas under tvivelaktiga omständigheter fläckas Andrews beundran för Deeks.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Kill Team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *