Oblivion

Spännande filmkväll på TV med Oblivion, Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, Patriots Day, Harriet och Destination Wedding

Ikväll bjuder TV-tablån på en rad högkvalitativa filmer att välja mellan. Bland dem finns sci-fi äventyret ”Oblivion”, komedin ”Legally Blonde 2: Red, White & Blonde”, dramat baserat på verkliga händelser ”Patriots Day”, historien om slaverimotståndaren ”Harriet” och romantiska dramat ”Destination Wedding”. Det blir en spännande och varierad filmkväll framför TV:n.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:
1. Oblivion: En science fiction-film där en rymdtekniker upptäcker sanningen om sin uppdragsgivare.
2. Legally Blonde 2: Red, White & Blonde: Uppföljaren till den populära komedin om en blond, smart advokatstudent som kämpar för att ändra lagar.
3. Patriots Day: En dramatisk film som berättar historien om bombdådet under Boston Marathon 2013 och den efterföljande jakten på förövarna.
4. Harriet: En biografisk film baserad på livet av Harriet Tubman, en amerikansk abolitionist och slaveriavhoppare.
5. Destination Wedding: En romantisk komedi där två ogillas gäster på en bröllop reser till en destination och finner oväntad romantik.

Utöver dessa filmer finns det också andra sevärda filmer att njuta av ikväll på TV.

Oblivion

OblivionRobotreparatören Jack Harper är stationerad på Jorden där han utvinner viktiga resurser efter årtionden av krig. En dag räddar han en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Det utlöser en kedja händelser som får honom att ifrågasätta allt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Oblivion

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Legally Blonde 2: Red, White & BlondeEfter att ha fått sparken från advokatbyrån på grund av att hon motsätter sig djurförsök, tar den käcka juristen Elle Woods sin kamp vidare till Washington; D.C.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Patriots Day

Patriots DayDe verkliga historierna om tre poliser och en sjukskötare som skildrar bombningen under Boston Maraton 2013 samt de efterföljande timmarna. I kölvattnet av denna obegripliga terrorhandling blir polisassistenten Tommy Saunders, tillsammans med modiga överlevande, den som utför förstahjälpen arbetet samt den som får utreda och spåra terroristerna från att inte slå till igen. Det blir en kamp mot tiden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Patriots Day

Harriet

HarrietHistorien om frihetskämpen Harriet Tubman; om hennes flykt från slaveri och hennes modiga uppdrag att leda slavar till frihet via en underjordisk tågbana.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:35. Läs mer om Harriet

Destination Wedding

Destination WeddingFrank och Lindsay möts på väg till ett bröllop och upptäcker snart att de har mycket gemensamt: de hatar bruden, brudgummen, bröllopet, sig själva och speciellt varandra. Allt eftersom helgens händelser fortsätter att föra dem samman, inser Frank och Lindsay något – om man slänger käft med någon tillräckligt länge, kan vad som helst hända.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Destination Wedding

The Lookout

The LookoutEfter att ha drabbats av en hjärnskada och fått se sin framtid slås i spillror, jobbar Chris som nattlig städare på en bank. Ensam och frustrerad faller Chris för en ex-fånges löften om ett bättre liv, och går med på att hjälpa till att råna banken.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:55. Läs mer om The Lookout

Medan åren går

Medan åren gårTom och Gerri har varit lyckligt gifta i många år. Runt dem finns familj och vänner som alla har sina problem. Gerris kollega Mary är allt annat än lycklig och deras son Joe oroar sig över att alla hans vänner börjat stadga sig.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Medan åren går

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

Hundraettåringen som smet från notan och försvannAllan Karlsson och hans vänner är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, utan även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Hundraettåringen som smet från notan och försvann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *