Minority Report

Spännande sci-fi och rolig poliskomedi ikväll på TV

Ikväll på TV bjuds det på en dubbelspännande filmkväll! Först ut är den futuristiska sci-fi-thrillern Minority Report, där vi får följa Tom Cruise i en värld där brott förhindras innan de begås. Därefter står komedin Polisskolan 2 – Första uppdraget på schemat, där den omisskännliga styrkan i den ovanliga polisskolan testas på nytt. Missa inte chansen att njuta av spänning och skratt i en och samma kväll!

Ikväll visas två spännande filmer på TV. Minority Report är en futuristisk thriller där ”Precrime”-enheten förutspår brott innan de sker. Polisskolan 2 – Första uppdraget är en humoristisk fortsättning på polisskolan-stridigheterna. Ta del av dessa filmer för en kväll fylld med spänning och skratt.

Minority Report

Minority ReportI slutet på 2000-talet kan tekniken förutspå brott innan de begås. En polis som arbetar inom mordroteln blir anklagad för ett mord han inte utfört än.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Minority Report

Polisskolan 2 – Första uppdraget

Polisskolan 2 - Första uppdragetDe allt annat än normala polisaspiranterna får sitt första uppdrag: De måste stoppa ett gäng vandaler i den tuffaste delen i stan.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Polisskolan 2 – Första uppdraget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *