Pacific Rim

Kvällens tv-filmer: Pacific Rim, Legally Blonde, Central Intelligence, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Intolerable Cruelty.

Ikväll bjuder TV på ett spännande filmutbud med riktigt bra titlar, inklusive Pacific Rim, Legally Blonde, Central Intelligence, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann samt Intolerable Cruelty. Missa inte chansen att njuta av dessa underhållande filmer.

Ikväll på TV kan du se flera sevärda filmer. Bland dem finns Pacific Rim, en science fiction-film om människans kamp mot jättestora monster. Legally Blonde är en komedi där en blond kvinna bevisar sin intelligens på juridikskolan. Central Intelligence är en actionkomedi där en revisor blir indragen i en farlig uppgörelse mellan underrättelsetjänsten och brottslingar. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann är en svensk film om en äldre mans äventyr efter att ha rymt från sitt 100-årsfirande på ett ålderdomshem. Slutligen, Intolerable Cruelty är en romantisk komedi av bröderna Coen om en skilsmässoadvokat som blir förälskad i en klient. Missa inte heller andra spännande filmer som sänds ikväll på TV.

Pacific Rim

Pacific RimMänniskorna ser ut att förlora det blodiga kriget mot de jättelika monstren som har kommit upp ur havet. Till sist har mänskligheten bara ett vapen kvar – en osannolik duo som består av en avdankad stridspilot och en ung, oerfaren tjej.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Pacific Rim

Legally Blonde

Legally BlondeElle Woods, populär, blond och ordförande för Delta Nu-studentförening, börjar studera juridik på Harvard för att bevisa för sin expojkvän att hon inte bara är ett snyggt yttre.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Legally Blonde

Central Intelligence

Central IntelligenceBob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Calvins oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Central Intelligence

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannEfter ett långt liv hamnar Allan Karlsson på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista så han tar chansen och flyr sin tråkiga vardag.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Intolerable Cruelty

Intolerable CrueltyDen framgångsrika men uttråkade skilsmässoadvokaten Miles har allt men trots framgångarna är det något som saknas. Tillvaron förändras snabbt när han träffar Marilyn Rexroth, blivande exfru till hans vänsterprasslande klient.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:35. Läs mer om Intolerable Cruelty

Turist

TuristEn svensk kärnfamilj är på skidsemester i Alperna. Den perfekta familjefasaden börjar dock spricka när en obehaglig incident med en lavin leder till en oväntad reaktion hos den trygga familjefadern.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Turist

Veins of the World

Veins of the WorldEtt drama om elvaårige Amra vars pappa Erdene leder nomadernas motstånd mot de gruvbolag som vill bryta guld på Mongoliets stäpper. När Erdene tragiskt omkommer i en bilolycka så tar Amra på sig att fortsätta pappans kamp.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Veins of the World

Dean Martin – kungen bland crooners

Dean Martin - kungen bland croonersHan var inte bara sångaren med whiskyglaset i handen. Han var också skådespelare tillsammans med Jerry Lewis, och underhållare i Rat Pack. Jon Hamm, Carol Burnett och Alec Baldwin berättar om Dean Crocetti, mannen som blev Dean Martin.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 17:20. Läs mer om Dean Martin – kungen bland crooners

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *