Mumien

Spännande filmkväll med Mumien, Red Dawn, Midnight in the Switchgrass, Runner Runner och Översättarna på TV.

Ikväll bjuds det på en riktig filmafton i TV-rutan med ett brett utbud av spännande och underhållande filmer. En återkomst till den populära Mumien-världen, tillsammans med Red Dawn, Midnight in the Switchgrass, Runner Runner och Översättarna, kommer garanterat att tillfredsställa alla filmälskares smak. Missa inte chansen att njuta av kvällen med bra filmunderhållning!

Ikväll på TV visas följande filmer:
– Mumien: En spännande äventyrsfilm där en grupp upptäcktsresande uppväcker en förbannad mumie i Egypten.
– Red Dawn: En actionfylld film där en grupp tonåringar bekämpar en invasionsarmé som har tagit över deras hemstad.
– Midnight in the Switchgrass: En thriller där en FBI-agent samarbetar med en polis för att hitta en farlig seriemördare.
– Runner Runner: En spänningsfylld film om en ung online-pokerspelare som hamnar i knipa när han bedras av en företagsledare i Costa Rica.
– Översättarna: En dramafilm om en grupp översättare som är ansvariga för att översätta den efterlängtade sista delen av en populär bokserie.
Andra sevärda filmer som visas ikväll på TV finns också tillgängliga.

Mumien

MumienEn grupp skattjägare åker på expedition till Sahara öknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de oavsiktligen en 3000 år gammal förbannelse, som förkroppsligas av en hämndfull reinkarnation av en egyptisk präst.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:45. Läs mer om Mumien

Red Dawn

Red DawnEn stad i delstaten Washington vaknar till den surrealistiska synen av utländska fallskärmstrupper som landar i staden. USA har blivit invaderade och denna stad är deras första mål.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Red Dawn

Midnight in the Switchgrass

Midnight in the SwitchgrassMedan FBI-agenterna Karl Helter och Rebecca Lombardi utreder sexhandeln in Florida hittar de spåret av en brutal seriemördare. Tillsammans med polisen Byron Crawford kanske de kan ställa gärningsmannen inför rätta…bortsett från att han kidnappar Lombardi.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:55. Läs mer om Midnight in the Switchgrass

Runner Runner

Runner RunnerTrots att Richie kommer på hur man knäcker ett online-pokerspel, så förlorar han ändå. Han stämmer möte med den man han tror lurat honom: spelkungen Ivan Block. Block lockar med löften om snabba pengar, men Richie hamnar istället i en svår knipa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Runner Runner

Översättarna

ÖversättarnaNio översättare ska tillsammans översätta den avslutande delen av en omåttligt populär fantasytrilogi. Hemlighetsmakeriet inför boksläppet är på den nivån att de får utföra arbetet isolerade i en lyxigt inredd bunker. Trots den rigorösa säkerheten händer det otänkbara. De tio första sidorna av manuskriptet sprids online. Tjuven är uppenbarligen en av översättarna och den uppretade förläggaren tänker inte sky några medel i jakten på den som läckt manuskriptet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Översättarna

En plats i solen

En plats i solenKöpare letar efter sina drömhem på exotiska platser.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *