Sully

Sully landar på TV – missa inte spänningsfylld film ikväll!

Utan rädsla, utan tvekan och utan att tänka på sig själv, visar kapten Chesley ”Sully” Sullenberger världen vad sann hjältemod är när han på mirakulöst vis landar ett flygplan på Hudsonfloden. Men efter räddningen ifrågasätts hans handlingar och hans karriär står på spel. Upptäck den verkliga historien som berörde miljoner och förändrade luftfartens historia för alltid i Clint Eastwoods otroliga film, Sully.

Filmen ”Sully” som sänds ikväll på TV, handlar om kapten Chesley ’Sully’ Sullenbergers otroliga bedrift när han landade ett nödställt flygplan på Hudsonfloden och räddade 155 passagerares liv. Trots hyllningar från allmänheten och media hotades hans rykte och karriär av en undersökning. Få en fascinerande inblick i både hjältegärningen och dess konsekvenser i denna måste-se film.

Sully

SullyDen 15 januari 2009 fick världen uppleva ’miraklet på Hudson’ då kapten Chesley ’Sully’ Sullenberger landade ett nödställt flygplan på floden och räddade därmed livet på de 155 passagerarna som fanns ombord. Men samtidigt som han hyllades av allmänheten och media pågick det en undersökning kring fallet som kunde förstöra både hans rykte och bli slutet på hans karriär.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sully

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *