The Grey

Spännande filmkväll med The Grey, Good Boys och Polisskolan!

Ikväll bjuder TV på en riktig filmafton med flera höjdpunkter att se fram emot. Spänningsfyllda The Grey möter oss med överlevnadsmotiv, medan komedifavoriten Good Boys får oss att skratta till tårar. Dessutom bjuds vi på en klassiker i form av nostalgiska Polisskolan. Ta fram popcornen och njut av en kväll fylld med kvalitetsfilm direkt i din vardagsrumsoffa.

Ikväll på TV kan du se följande filmer – The Grey, en spännande överlevnadsthriller där en grupp manliga oljearbetare kämpar mot både naturen och hungriga vargar efter en flygkrasch. Good Boys är en rolig komedi där tre skolpojkar ger sig ut på ett äventyr fyllt av vuxenkonfrontationer och oväntade händelser. Polisskolan är en klassisk komedi om en grupp galna polisrekryter och deras busiga upptåg på polisskolan. Dessutom visas andra sevärda filmer ikväll.

The Grey

The GreyNågra oljeborrare, som överlevt en flygkrasch mitt i Alaskas vildmarker, kämpar i det strängt brutala klimatet för att ta sig till civilisationen. Då får en flock hungriga vargar upp vittringen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Grey

Good Boys

Good BoysEfter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare för att spionera på ett tonårspar. Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Good Boys

Polisskolan

PolisskolanFör att få fler sökanden till polishögskolan bestämmer man sig för att slopa de formella kraven vilket gör att diverse inkompetenta sökanden med udda personligheter antas som aspiranter. Instruktörerna försöker med alla medel att få aspiranterna att sluta, men det har de inga som helst planer på. De utexaminerade från Polisskolan är redo att upprätthålla lag och oordning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Polisskolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *