Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Filmerna som sänds på TV ikväll: Indiana Jones och kristalldödskallens rike, Lost in Translation, Postanvisningen, Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Ikväll bjuder TV på en rad fantastiska filmer att välja bland. Med Indiana Jones och kristalldödskallens rike, Lost in Translation, Postanvisningen, och Vi hade i alla fall tur med vädret igen! är det en kväll fylld med underhållning och spänning.

Ikväll på TV kan du se filmerna ”Indiana Jones och kristalldödskallens rike”, där den legendariska äventyraren Indiana Jones återvänder för att möta nya faror i sin jakt på en mystisk kristalldödskalle. ”Lost in Translation” berättar om en amerikansk skådespelare som bildar en oväntad vänskap med en ung kvinna under en resa i Tokyo. ”Postanvisningen” handlar om en ensamstående mor som tar på sig en oväntad resa för att lämna en postanvisning. ”Vi hade i alla fall tur med vädret igen!” fortsätter historien om den typiskt svenska familjen Andersson och deras humoristiska äventyr. Utöver dessa kan du också hitta andra sevärda filmer på TV ikväll.

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och kristalldödskallens rikeÅret är 1957 och Indiana hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin: Den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Lost in Translation

Lost in TranslationBob Harris är en amerikansk filmstjärna, som reser till Tokyo för att medverka i en reklamfilm för whisky. På lyxhotellet möter han Charlotte, en ung amerikanska som följt med sin man till Japan. Bob och Charlotte blir snabbt goda vänner.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:35. Läs mer om Lost in Translation

Postanvisningen

PostanvisningenEn dramakomedi om den bekväme familjefadern Ibrahim som bor i Dakar med sina två fruar och sju barn. En dag får han en postanvisning på 25000 franc från en ung släkting som bor och arbetar i Paris.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:15. Läs mer om Postanvisningen

Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Vi hade i alla fall tur med vädret igen!Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig…

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *