Stjärnor på Is

Carolina Gynning och Carina Berg foto TV4

I  Stjärnor  på  is  presenterar  TV4  en  storslagen, glittrande  och  magisk  lördagsunderhållning  där
tolv  stjärnor  antar  utmaningen  att  lära  sig  den extremt  svåra  sporten  isdans.  I  programmet  får stjärnorna lära sig konståkning tillsammans med professionella konståkare. Ett efter ett slås paren ut tills endast ett vinnande par återstår vid säsongens  slut.  Programledare  för  höstens  direktsända isshow är Carolina Gynning och Carina Berg.

Stjärnorna  ska  tillsammans med  en  professionell partner utföra ett nytt program på isen varje vecka och  i det väva  in en ny övning. Det  för att direkt efter sitt framträdande bli bedömda av professionella och  initierade domare och av det svenska  folket.  Domarna  använder  sig  av  den klassiska  poängskalan  0.5  till  6.0  och  tittarna ringer och röstar.

De tolv stjärnorna tränas av professionella konståkare som har som uppgift att träna, motivera och inspirera paren till vinst. För att vinna Stjärnor på is krävs en orädd celebritet som vågar satsa och har mod att ta risken att
utsätta sig för extremt farliga situationer. Tittarna röstar fram de par som är mest värdiga att gå vidare hela vägen  fram  till fnal. I en sprakande färgexplosion framträder stjärnor uppklädda i de snyggaste och mest glittriga kreationer.

Stjärnor på  is bygger på Granada Internationals succéformat Dancing  on  Ice  som  har  varit  en framgångssaga i länder som Storbritannien, Ryssland, Australien, Tyskland, Turkiet, Spanien och Norge.

Premiär lördag 4 oktober, klockan 20.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *