Run

Upptäck spännande filmkväll med bländande run, älskade Lost in Translation och festligt ’Tis the Season to Be Merry och The Christmas Promise!

På TV ikväll finns ett brett utbud av fantastiska filmer att välja mellan. Bland de höjdpunkter som erbjuds kan nämnas spänningsfyllda thriller Run, den angelägna dramakomedin Lost in Translation, den hjärtevärmande julfilmen ’Tis the Season to Be Merry samt det gripande kärleksdramat The Christmas Promise. Det är en kväll som verkligen bjuder på något för alla filmälskare.

Ikväll på TV kan du se filmerna ”Run,” en spännande thriller om en ung kvinna som tar upp kampen för att rädda sig själv från sin manipulativa mamma. ”Lost in Translation” är en gripande komedi-drama där två främlingar bildar en oväntad vänskap i det livliga stadslandskapet i Tokyo. För att addera lite julemys visar ”’Tis the Season to Be Merry,” en feelgood-komedi där en kvinna tar på sig rollen som jultomten och hjälper ett samhälle att återupptäcka julens glädje. Slutligen kan du se ”The Christmas Promise,” en hjärtevärmande romantisk film där en författare återförenas med sin barndomsvän och känslor flammar upp igen. Utöver dessa finns även andra sevärda filmer att njuta av på TV ikväll.

Run

RunChloe blev uppfostrad av sin mamma Diane i total isolering. Hon har kontrollerat hennes varje steg sedan födseln, men nu börjar tonåriga Chloe att avslöja mammas hemligheter.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Run

Lost in Translation

Lost in TranslationBob Harris är en amerikansk filmstjärna, som reser till Tokyo för att medverka i en reklamfilm för whisky. På lyxhotellet möter han Charlotte, en ung amerikanska som följt med sin man till Japan. Bob och Charlotte blir snabbt goda vänner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Lost in Translation

’Tis the Season to Be Merry

'Tis the Season to Be MerryMerry reser till snöiga Vermont för att få ny inspiration till en bok om relationer. Hon får nya perspektiv och återfinner julglädjen med charmige hjälparbetaren Adam.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om ’Tis the Season to Be Merry

The Christmas Promise

The Christmas PromiseNicole drabbas av sorg men lär sig att hitta vägen framåt med hjälp av snickaren hon anlitat för att renovera huset där det var tänkt att hon och fästmannen skulle bo.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The Christmas Promise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *