The Suicide Squad

Kvällens TV-filmer: Nya Suicide Squad, En plats i solen, Sugar Plum Twist och Suedi

Ikväll bjuds det på en riktigt bra filmafton med flera spännande titlar att se fram emot. Bland höjdpunkterna kan nämnas The Suicide Squad, En plats i solen, Sugar Plum Twist och Suedi. Det är med andra ord något för alla filmälskare där ute. Glöm inte att ställa in TV:n och njut av en underhållande kväll!

Ikväll på TV sänds flera sevärda filmer. En av dessa är ”The Suicide Squad”, en actionfylld superhjältefilm där en grupp skurkar tvingas samarbeta för att rädda världen. En annan film är ”En plats i solen”, en klassisk romantisk drama om en ung man som kämpar för kärlek och framgång. För den som gillar fantasifulla julfilmer finns ”Sugar Plum Twist”, en förtrollande historia om en ballerina och en nötträduk som går till livs. Slutligen kan man titta på filmen ”Suedi”, en svensk dramakomedi om vänskap och kärlek. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll som kan vara värda att upptäcka.

The Suicide Squad

The Suicide SquadVälkommen till helvetet, även känt som Belle Reve: fängelset med den högsta dödssiffran i Amerika. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och gör allt för att bryta sig ut, även om det innebär att de måste ansluta till den superhemliga och tveksamma Task Force X.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:45. Läs mer om The Suicide Squad

En plats i solen

En plats i solenKöpare letar efter sina drömhem på exotiska platser.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Sugar Plum Twist

Sugar Plum TwistBallerinan Natalia kommer hem över jul och hjälper unga dansaren Viviana efter att hon missat rollen som Karamellfen i Nötknäpparen. Nu vill hon ha revansch – med en twist.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Sugar Plum Twist

Suedi

SuediVad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi.

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Suedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *