Inception

Spännande och varierat filmutbud ikväll – Inception, Bohemian Rhapsody, Once Upon a Time… In Hollywood, Karate Kid – Mästarens nya elev och A Holiday in Harlem!

Ikväll bjuds det på en fantastisk filmkväll framför TV:n med en rad spännande och underhållande filmer att välja mellan. På spel står blockbusters som ”Inception”, ”Bohemian Rhapsody” och ”Once Upon a Time… In Hollywood”, samt den klassiska ”Karate Kid – Mästarens nya elev”. Dessutom erbjuds charmiga ”A Holiday in Harlem”. Det finns något för alla smaker och intressen, så slå dig ner och njut av en kväll i filmens värld.

Ikväll på TV kan man se följande filmer:

1. Inception – En spännande sci-fi thriller om en stöldexpert som infiltrerar människors drömmar för att stjäla hemligheter. Måste ses!

2. Bohemian Rhapsody – En biografisk film om rockbandet Queen och dess ikoniska sångare Freddie Mercury. En fantastisk berättelse om musikaliskt geni och hans utmaningar.

3. Once Upon a Time… In Hollywood – Regisserad av Quentin Tarantino, berättar denna film historien om ett fallande TV-stjärna och hans stuntman i den blomstrande Hollywood-eran på 60-talet.

4. Karate Kid – Mästarens nya elev – En klassisk 80-talsfilm om en ung pojke som lär sig karate från sin mystiske mentor för att stå upp mot sina mobbare.

5. A Holiday in Harlem – En charmig romantisk komedi om en kvinna som återhämtar sig från en skilsmässa genom att resa till Harlem, där hon hittar kärlek och nya möjligheter.

Dessutom finns det flera andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Inception

InceptionEn tjuv som träder in i folks drömmar och stjäl deras hemligheter får en chans till upprättelse när han får ett farligt uppdrag: att plantera en idé i någons undermedvetna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Inception

Bohemian Rhapsody

Bohemian RhapsodyEn hyllning till Queen och deras sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar, när de nästan splittrades på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då de levererade ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Bohemian Rhapsody

Once Upon a Time… In Hollywood

Once Upon a Time... In HollywoodLos Angeles 1969 – nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:15. Läs mer om Once Upon a Time… In Hollywood

Karate Kid – Mästarens nya elev

Karate Kid - Mästarens nya elevTonåringen Julie har mist båda sina föräldrar i en tragisk olycka. Hon har problem i skolan och känner sig allmänt vilsen. Men när hon träffar karatetränaren Mr. Miyagi börjar hennes resa mot ett bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Karate Kid – Mästarens nya elev

A Holiday in Harlem

A Holiday in HarlemJazmin är känd för två saker: hon är en fantastisk affärskvinna och hon vägrar fira jul i Harlem, där hon växte upp. När släkten behöver henne måste hon tänka om.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Holiday in Harlem

The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic ParkFöretaget som driver Jurassic park står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till USA. John Hammond skickar en expedition till ön där djuren finns, för att värna om dem. Men uppdraget går inte som planerat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Lost World: Jurassic Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *