Inferno

Dagens filmfest på TV: Inferno, What’s Eating Gilbert Grape, Pitch Perfect och mer!

Ikväll bjuder TV på en omfattande lista med kvalitetsfilmer, där några av de mest välkända inkluderar Inferno, What’s Eating Gilbert Grape, Pitch Perfect, A Kiss Before Christmas, och A Holiday in Harlem. Ta del av detta stora utbud och upplev en underhållande kväll fylld med spänning, drama och romantik.

Ikväll på TV kan du se flera spännande filmer. ”Inferno” är en thriller där professor Robert Langdon försöker lösa ett dödligt mysterium. I ”What’s Eating Gilbert Grape” får vi följa Gilbert Grape som lever i en liten stad och tar hand om sin utvecklingsstörda bror. ”Pitch Perfect” är en musikalisk komedi om en kvinnlig a cappella-grupp som kämpar för att nå toppen. ”A Kiss Before Christmas” är en romantisk komedi där en kvinna får chansen att ändra sitt förflutna på julafton. Slutligen, ”A Holiday in Harlem” är en feel-good film om en ung kvinna som reser till Harlem för att upptäcka sin passion för musik. Det finns även andra sevärda filmer som visas ikväll på TV.

Inferno

InfernoNär Robert Langdon vaknar upp på ett italienskt sjukhus med minnesförlust måste han slå sig samman med läkaren Sienna Brooks som förhoppningsvis kan hjälpa honom få minnet åter. Tillsammans, och i tät kamp mot klockan, beger de sig kors och tvärs över Europa för att försöka stoppa en global konspiration. Landon har snubblat över ett spår som kan leda honom till självaste Dante.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Inferno

What’s Eating Gilbert Grape

What's Eating Gilbert GrapeGilbert Grape bor i Endora, där det vanligtvis inte händer någonting. Han har fullt upp med att ta hand om sin utvecklingstörda lillebror och sin monstruöst tjocka mor. En dag stannar Becky till i stan och Gilbert blir kär.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:45. Läs mer om What’s Eating Gilbert Grape

Pitch Perfect

Pitch PerfectThe Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Pitch Perfect

A Kiss Before Christmas

A Kiss Before ChristmasEthan vaknar upp en julmorgon till ett helt nytt liv. Hans fru och barn är borta, han är förmögen och framgångsrik. Nu gör han allt för att få tillbaka sin familj.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om A Kiss Before Christmas

A Holiday in Harlem

A Holiday in HarlemJazmin är känd för två saker: hon är en fantastisk affärskvinna och hon vägrar fira jul i Harlem, där hon växte upp. När släkten behöver henne måste hon tänka om.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Holiday in Harlem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *