A Royal Queens Christmas

Festlig julfilm och actionspäckad bilrace i kvällens TV-utbud: ”A Royal Queens Christmas” och ”2 Fast 2 Furious”.

Ikväll bjuder TV på en oslagbar dubbel dos av festligheter och fart! I ”A Royal Queens Christmas” får vi följa med på en sagolik julkväll med rojalistisk twist, medan ”2 Fast 2 Furious” bjuder på adrenalinfyllda biljakter och spänning i världsklass. Missa inte detta spektakel som garanterar att du blir fängslad från första till sista sekund!

Ikväll på TV sänds två spännande filmer för alla filmälskare. Först ut är ”A Royal Queens Christmas”, som bjuder på en charmig och romantisk julfilm med en kunglig twist. Följ med på en sagolik resa där kärlek och julmagi smälter samman i en underbar berättelse. Efter det är det dags för action och adrenalin i ”2 Fast 2 Furious”. Häng med på ett fartfyllt äventyr i den andra delen av denna actionspäckade bilfilm. Luta dig tillbaka, njut av kvällen och upplev spänningen i dessa två fantastiska filmer.

A Royal Queens Christmas

A Royal Queens ChristmasDee Dee står plötsligt utan pianist till julshowen och hittar Colin som ställer upp. När det börjar slå gnistor får Dee Dee veta hemligheten – han är egentligen en prins.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Royal Queens Christmas

2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 FuriousBrian O’Conner driver runt på Miamis gator och tjänar sitt uppehälle genom street-raicing. Han grips av polisen och tvingas att infiltrera drogkungen Carter Verones organisation i utbyte mot att hans brottsregister raderas.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 2 Fast 2 Furious

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *