Mechanic: Resurrection

Häftiga action, romantisk komedi och sci-fi spänning på TV ikväll: Mechanic: Resurrection, Crazy, Stupid, Love., Minority Report, Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd och En plats i solen.

Ikväll bjuds det på ett fantastiskt filmutbud på TV, med titlar som Mechanic: Resurrection, Crazy, Stupid, Love., Minority Report, Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd och En plats i solen. En perfekt kväll att slå sig ned i soffan och njuta av några riktigt bra filmer.

På TV ikväll kan vi se ”Mechanic: Resurrection”, där en yrkesmördare tvingas återvända till sitt gamla liv för att rädda sin flickvän. ”Crazy, Stupid, Love.” handlar om en man som efter en skilsmässa får hjälp av en ungare charmör för att hitta kärleken igen. I ”Minority Report” följer vi en pre-crime-detektiv som själv blir misstänkt för att begå mord. ”Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd” är en förhistoria till den populära komedin, där vi får se hur de två karaktärerna mötte varandra för första gången. Dessutom visas ”En plats i solen”, en dramafilm där en ung man dras mellan två kvinnor och deras olika livsstilar. Andra sevärda filmer på TV ikväll finns också att streama.

Mechanic: Resurrection

Mechanic: ResurrectionEfter att ha iscensatt sin död tror Arthur Bishop att han lämnat kontraktsmördarbranschen. Men när hans nemesis Crain behöver en yrkesmördare förändras allt. Crain vet exakt hur han ska få Bishop att återvända – den kvinna Bishop har fått känslor för är i fara.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Mechanic: Resurrection

Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love.Kärlek är komplicerade grejer. En medelålders, frånskild man försöker starta om på nytt och tar hjälp av sin nyfunne vän, casanovan Jacob, för att lära sig att ragga tjejer på barscenen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:45. Läs mer om Crazy, Stupid, Love.

Minority Report

Minority ReportI slutet på 2000-talet kan tekniken förutspå brott innan de begås. En polis som arbetar inom mordroteln blir anklagad för ett mord han inte utfört än.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Minority Report

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd

Dumb and Dumberer: When Harry Met LloydLloyd och Harry är båda något udda karaktärer och när de träffas blir de genast bästa vänner. Skolans rektor ger dem ett uppdrag, att hitta elever till en specialklass.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd

En plats i solen

En plats i solenSal och Mike jobbar till vardags båda på flygplatsen i Manchester och för två år sedan blev de kära. De tar hjälp av Danni Menzies för att hitta ett härligt semesterboende på den spanska solkusten.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Christmas in Tahoe

Christmas in TahoeClaire får veta att den årliga julshowen på familjens hotell i Lake Tahoe riskerar att ställas in. Hon blir tvungen att ta hjälp av expojkvännen och hans band för att rädda showen – och kanske deras kärlek för varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas in Tahoe

Før frosten

Før frostenDanmark, 1850-tal. Vintern närmar sig och bonden Jens och hans familj riskerar att svälta. Jens går med på att ingå en allians med grannfamiljen, genom ett äktenskap mellan hans dotter och deras son. Men när en rik bonde på en närliggande gård erbjuder sig att köpa Jens mark, ser han en möjlighet att ge sin familj ett ännu bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Før frosten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *