Top Gun

Filmgalen kväll med action, romantik och äventyr!

Ikväll erbjuder TV ett fyrverkeri av fantastiska filmer som inkluderar actionklassikern Top Gun, spänningsfyllda The Tourist, hjärtvärmande Love, Rosie, äventyrsdramat Den siste Mohikanen och fantasyäventyret Dragonheart. Missa inte chansen att förföras av en rad underhållande och minnesvärda filmer!

Ikväll på TV kan du se några riktigt bra filmer. ”Top Gun” är en actionfylld film om stridspiloter med Tom Cruise i huvudrollen. ”The Tourist” är en spännande thriller med Angelina Jolie och Johnny Depp. ”Love, Rosie” är en romantisk komedi om två bästa vänner som inser att de kanske älskar varandra. ”Den siste Mohikanen” är en episk äventyrsfilm som utspelar sig under kolonialtiden i Nordamerika. Och ”Dragonheart” är en fantasyfilm om en riddare och en talande drake som slåss för rättvisa. Missa inte chansen att också titta på andra sevärda filmer ikväll!

Top Gun

Top GunStridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Top Gun

The Tourist

The TouristFrank är en amerikansk turist som besöker Italien för att reparera ett brustet hjärta. Elise är en exceptionell kvinna som avsiktligt korsar hans väg. Mot fonden av det fantastiska Venedig sveps Frank in i en virvelvind av intrig och fara.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Tourist

Love, Rosie

Love, RosieRosie och Alex har alltid varit bästa vänner men plötsligt flyttar Alex familj till USA. De sätter allt på spel för att hålla sin relation till varandra vid liv över åren som går. Kommer de lyckas hitta tillbaka till varandra?

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Love, Rosie

Den siste Mohikanen

Den siste MohikanenI mitten av 1700-talet krigar fransmän, engelsmän och indianer om territorium i det storslagna Amerika. Mitt i detta lever Hawkeye, som uppfostrats av mohikaner efter att hans vita föräldrar dött.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Den siste Mohikanen

Dragonheart

Dragonheart900-talets England är ett land fyllt av drakar och riddare med en kung som styr sitt folk med järnhand. När den tyranniske kungen går bort och hans äldste son blir skadad, måste den yngste prinsen ta hjälp av draken Draco för att överleva.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Dragonheart

Ensam hemma

Ensam hemmaÅttaårige Kevin blir av misstag lämnad ensam kvar hemma när hans familj åker till Paris för att fira jul. Samtidigt har ett par inbrottstjuvar upptäckt att han är alldeles ensam i huset, de har dock inte räknat med motståndet de möter från Kevin.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:50. Läs mer om Ensam hemma

Christmas Sail

Christmas SailLiz tar med sin dotter hem över jul för att ta hand om sin pappa som hon förlorat kontakten med. Hon tänker inte vila förrän julen är perfekt och relationerna lagade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Sail

Christmas in Tahoe

Christmas in TahoeClaire får veta att den årliga julshowen på familjens hotell i Lake Tahoe riskerar att ställas in. Hon blir tvungen att ta hjälp av expojkvännen och hans band för att rädda showen – och kanske deras kärlek för varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Christmas in Tahoe

Jurassic Park III

Jurassic Park IIINär Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en skärmflygningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen och samtidigt överleva.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Jurassic Park III

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *