Ensam hemma 2 - vilse i New York

Klassiker och festlig stämning – ikväll bjuds det på Ensam hemma 2, Hajen och Office Christmas Party på TV

Ikväll bjuds det på en rad fantastiska filmer på TV, inklusive klassiker som ”Ensam hemma 2 – vilse i New York” och spännande rysare som ”Hajen”. För de som söker komedi erbjuds ”Office Christmas Party”, medan ”Christmas Sail” och ”Coyote Creek Christmas” ger oss den perfekta julkänslan. Det finns något för alla att njuta av ikväll!

Ikväll på TV visas flera populära filmer. Ensam hemma 2 – vilse i New York handlar om Kevin som råkar hamna i New York, samtidigt som tjuvarna från första filmen dyker upp igen. Hajen är en klassisk spänningsfilm om en människoätande haj som terroriserar en strandstad. Office Christmas Party är en komedifilm om en vild och kaotisk julfest på en företagsarbetsplats. Christmas Sail är en romantisk film om en kvinna som seglar över haven för att återförenas med sin kärlek. Coyote Creek Christmas är en familjefilm om en grupp människor som går samman för att rädda en bondgård från att stängas. Utöver dessa filmer finns även andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

Ensam hemma 2 – vilse i New York

Ensam hemma 2 - vilse i New YorkFamiljen McAllister ska åka på julsemester till Florida men glömmer sin son Kevin på flygplatsen. Kevin lyckas komma på ett plan till New York där två gamla fiender till Kevin, tjuvarna Harry och Marv, dyker upp.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:35. Läs mer om Ensam hemma 2 – vilse i New York

Hajen

HajenPolischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hajen

Office Christmas Party

Office Christmas PartyIbland måste man festa som om ens jobb hängde på det… När vd:n för ett it-företag försöker stänga sin hårt partajande brorsas filial måste brodern och hans andreman Josh mobilisera alla som jobbar på filialen och ordna en episk julfest på jobbet. Festen är avsedd att imponera på en möjlig kund för att landa ett kontrakt som kommer att rädda allas jobb.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Office Christmas Party

Christmas Sail

Christmas SailLiz tar med sin dotter hem över jul för att ta hand om sin pappa som hon förlorat kontakten med. Hon tänker inte vila förrän julen är perfekt och relationerna lagade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Christmas Sail

Coyote Creek Christmas

Coyote Creek ChristmasDen framgångsrika Paige kommer hem till jul. När hon inser att hennes föräldrars värdshus har problem, ordnar hon ett magiskt julfirande och julmagin får saker att hända.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Coyote Creek Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *