The Hunger Games: Catching Fire

5 toppfilmer på TV ikväll – missa inte dessa spännande rullar!

Kvällens tv-tablå bjuder på en rad fantastiska filmer att njuta av, inklusive spännande filmer som ”The Hunger Games: Catching Fire”, actionpackade ”Bodyguard” och komediäventyret ”Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach”. Dessutom finns det chansen att följa med till Vilda Västern i ”Young Guns II” och uppleva mysteriet i ”Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con”. En perfekt kväll för filmälskare!

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer. The Hunger Games: Catching Fire fortsätter berättelsen om Katniss Everdeen och hennes kamp mot det tyranniska Kapitol. Bodyguard är en spännande romantisk thriller om en före detta hemlig agent som blir kär i kvinnan han ska skydda. Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach tar oss tillbaka till den kaotiska polisskolan. Young Guns II är en episk västernfilm som fortsätter historien om Billy the Kid. Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con är en mysig deckare där Aurora försöker lösa en intrig. Missa inte att det även finns andra sevärda filmer på TV ikväll.

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching FireKatniss och Peeta Mellark har nyss vunnit det 74e hungerspelet och återvänder hem till Distrikt 12 för att få lite vila. Men det dröjer inte länge förrän Katniss inser att folk är missnöjda med Capitols styre och att det ligger uppror i luften.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:10. Läs mer om The Hunger Games: Catching Fire

Bodyguard

BodyguardFrank Farmer har en bakgrund som högt ansedd livvakt, men misslyckades med att förhindra ett attentat mot president Reagan. Det resulterade i att Frank avgick som presidentens livvakt och nu tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bodyguard

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

Polisskolan 5 - uppdrag Miami BeachKlantskallarna med polisbrickor är i Miami för ett konvent som hålls i den älskade kommissarie Lassards ära. Men brottsligheten tar inte semester bara för att våra hjältar gör det. Lassard blir kidnappad, utan att själv inse det.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

Young Guns II

Young Guns IIBilly the Kid och hans gäng sätter kurs mot Mexiko, men de blir jagade av Pat Garret och hans män.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Young Guns II

Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con

Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a ConAurora Teagarden får ett nytt fall när hennes mamma, fastighetsmäklaren Aida, har en klient som hittas mördad. Aurora och fästmannen Nick börjar snart nysta upp en svindlarhärva i Lawrenceton.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:30. Läs mer om Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *