Maffiabröder

Kvällens tv-filmer: Klassiker som Maffiabröder och Legenden om Tarzan, humor med Crocodile Dundee och Balladen om en vit ko, och romantik i En plats i solen.

Ikväll bjuder TV på en imponerande lineup av strålande filmer! Från Martin Scorseses klassiska mästerverk Maffiabröder till den spännande Djungellegenden om Tarzan och hela Australiens favorit, Crocodile Dundee. För de som föredrar en charmig svensk film finns Balladen om en vit ko, och för de som lockas av dramatiska klassiker är En plats i solen ett absolut måste. Missa inte chansen att njuta av en underhållande kväll framför TV:n!

Ikväll på TV kan du titta på flera spännande filmer. Maffiabröder är en klassisk maffiafilm om två bröder som klättrar i New Yorks undre värld. Legenden om Tarzan är en actionfylld äventyrsfilm som följer Tarzan när han återvänder till djungeln för att rädda sina vänner. Crocodile Dundee är en humoristisk film om en australisk äventyrare och hans möte med storstadslivet i New York. Balladen om en vit ko är en charmig svensk film om en ko som blir kändis i staden. En plats i solen är en romantisk klassiker om en ung man som drömmer om att klättra uppåt i samhället. Utöver dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att upptäcka ikväll.

Maffiabröder

MaffiabröderEn gangster på uppgång i 1950-talets New York börjar jobba för stadens mest inflytelserika maffiafamilj, men hans karriär i den undre världen går inte riktigt som han tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:20. Läs mer om Maffiabröder

Legenden om Tarzan

Legenden om TarzanDet har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har numera acklimatiserat sig till ett nytt liv i London men har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger, helt omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 20:00. Läs mer om Legenden om Tarzan

Crocodile Dundee

Crocodile DundeeNew York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Crocodile Dundee

Balladen om en vit ko

Balladen om en vit koMinas man har blivit avrättad för ett brott han inte begick. Men hos samhället finns inga sympatier att hämta. Socialt och yrkesmässigt utfryst, vräkt från sitt hem och med en handikappad dotter att ta hand om, söker Mina upprättelse mot alla odds.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Balladen om en vit ko

En plats i solen

En plats i solenKöpare letar efter sina drömhem på exotiska platser.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *