Scary Stories to Tell in the Dark

Från skrämmande berättelser till episk action – Misssa inte kvällens TV-favoriter!

Ikväll kommer två spännande filmer att skaka om din kväll. ”Scary Stories to Tell in the Dark” tar oss med på en skrämmande resa genom otäcka berättelser och ”Mortal Engines” bjuder på en äventyrlig dystopisk värld. Både filmer är garanterade att hålla dig på kanten av din soffa. Missa inte detta nervkittlande dubbelavsnitt!

I kväll kan du se två spännande filmer på TV. Scary Stories to Tell in the Dark är en skräckfilm som tar oss med på en otäck resa genom en värld av mörka berättelser. Fylld av skräck och spänning, kommer den att hålla dig på helspänn hela kvällen. Mortal Engines är å andra sidan en actionfylld äventyrsfilm som utspelar sig i en postapokalyptisk värld där städer på hjul strider mot varandra. Båda filmerna lovar en spännande och underhållande kväll framför TV:n.

Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the DarkÅret är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Scary Stories to Tell in the Dark

Mortal Engines

Mortal EnginesHundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mortal Engines

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *