Venom

Spännande filmkväll med Venom, The Ice Road och mer!

Ikväll bjuder TV på en mängd fantastiska filmer för alla smaker. Bland höjdpunkterna finns actionthrillern Venom, spänningsfyllda The Ice Road, komediklassikern Och så kom Polly, Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen för den som längtar tillbaka till 80-talet och den hjärtevärmande julfilmen Nostalgic Christmas. En perfekt kväll för filmafficionados och underhållningssugna!

Ikväll på TV kan vi se några spännande och underhållande filmer. ”Venom” är en actionfylld superhjältefilm där en journalist blir värd åt en farlig alien-symbiot, med Tom Hardy i huvudrollen. ”The Ice Road” är en intensiv action-thriller där en grupp förare kämpar för att rädda överlevande efter en gruvolycka i Kanada, med Liam Neeson i huvudrollen. ”Och så kom Polly” är en romantisk komedi där en försiktig man, spelad av Ben Stiller, vågar ge livet en ny chans med en egenartad kvinna, spelad av Jennifer Aniston. ”Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen” är en klassisk komedi där polisrekryter tar sig an brottsbekämpning på sitt egna, oortodoxa sätt. ”Nostalgic Christmas” är en julfilm där en kvinna, spelad av Brooke D’Orsay, får en andra chans att lösa mysteriet med Dicken’s försvunna originalmanus. Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer som sänds ikväll på TV.

Venom

VenomEddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Venom

The Ice Road

The Ice RoadNär en diamantgruva kollapsar i norra Kanada fångas en grupp gruvarbetare i rasmassorna. Nu måste Jim Goldenrod snabbt hitta långtradarförare med de rätta kvalifikationerna, som kan transportera räddningsutrustning via farliga isvägar över frusna vatten. Ett självmordsuppdrag även för riktigt våghalsiga truckers, men Mike och Tantoo antar utmaningen. Isen visar sig vara ännu svagare än beräknat, samtidigt som det blir uppenbart att sabotörer försöker se till att uppdraget misslyckas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:30. Läs mer om The Ice Road

Och så kom Polly

Och så kom PollyEn neurotisk riskanalytiker, som upptäcker att hans blivande fru är otrogen, träffar en gammal klasskamrat på en fest och hans liv vänds upp och ner. Polly är nämligen raka motsatsen till honom själv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Och så kom Polly

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

Polisskolan 4 - KvarterspatrullenPolisskolans galna aspiranter beordras ta hjälp av civila för att förhindra brott. Men polisintenden Thaddeus Harris gör sitt bästa för att aspiranterna ska misslyckas med sitt uppdrag.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

Nostalgic Christmas

Nostalgic ChristmasAnnes årliga julvisit i hemstaden blir bitterljuv då hennes far berättar att han tänker stänga leksaksaffären och lämna staden. När Anne blir ansvarig för stadens julfirande börjar hon fundera vad hon egentligen vill ha ut av sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Nostalgic Christmas

Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly

Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *