Venom

Kolla in ikvällens filmfest: Venom, Godzilla vs. Kong och mer!

Ikväll erbjuder TV-kanalerna ett brett utbud av fantastiska filmer att njuta av, inklusive actionspännaren Venom, den episka mötet mellan Godzilla och Kong, den efterlängtade No Time to Die, den obehagliga thrillerfilmen The Others samt den klassiska komedin Ett päron till farsa firar jul.

Ikväll på TV kan du se flera spännande filmer. ”Venom” är en actionfylld superhjältefilm där en journalist blir förenad med en utomjordisk varelse. ”Godzilla vs. Kong” är en episk kamp mellan två gigantiska varelser. ”No Time to Die” är den senaste James Bond-filmen som bjuder på action och spänning. ”The Others” är en psykologisk skräckfilm med en överraskande twist. Slutligen kan du även njuta av komedin ”Ett päron till farsa firar jul”. Glöm inte att det finns andra sevärda filmer att se ikväll också.

Venom

VenomEddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Venom

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. KongKong och hans beskyddare ger sig ut på en farlig färd för att finna hans riktiga hem, med på resan är Jia, en ung fosterbarnsflicka, som Kong har format ett unikt och starkt band med. Men de hamnar oväntat i vägen för en rasande Godzilla, som orsakar förstörelse över hela världen. Kollisionen mellan de två ikonerna – initierad av hemliga krafter – är bara början av ett mysterium som ligger djupt inom jordens kärna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Godzilla vs. Kong

No Time to Die

No Time to DieBond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om No Time to Die

The Others

The OthersPå den ödsliga ön Jersey sitter den unga Grace och väntar förgäves på att hennes make skall komma hem från kriget. Hon har ensam fostrat sina två barn i den viktorianska herrgård hon trott är den enda säkra platsen. De är dock inte säkra längre.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om The Others

Ett päron till farsa firar jul

Ett päron till farsa firar julDet är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för Clark, hans fru Ellen och deras två barn. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om Ett päron till farsa firar jul

Wanted

WantedWesley är en uttråkad kontorsråtta, men när hans pappa mördas får han kontakt med Broderskapet – en grupp specialtränade lönnmördare, som hans pappa var en del av. Det visar sig att Wes har oväntad fallenhet för yrket.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00. Läs mer om Wanted

Blood Ties

Blood TiesBröderna Frank och Chris växte upp i samma hårda kvarter, men har hamnat på olika vägar i livet. Frank är chef för en polisstation och Chris kommer precis ut från ett långt fängelsestraff för mord.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Blood Ties

Destination Wedding

Destination WeddingFrank och Lindsay möts på väg till ett bröllop och upptäcker snart att de har mycket gemensamt: de hatar bruden, brudgummen, bröllopet, sig själva och speciellt varandra. Allt eftersom helgens händelser fortsätter att föra dem samman, inser Frank och Lindsay något – om man slänger käft med någon tillräckligt länge, kan vad som helst hända.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Destination Wedding

Miss Christmas

Miss ChristmasHolly är staden Chicagos officiella julgransfinnare med smeknamnet Miss Christmas. När årets julgran visar sig extra svår att hitta får hon ett brev från en liten pojke och reser till hans lilla hemstad. Väl där visar det sig att pojkens far inte alls vill skiljas från granen. Medan Holly försöker övertala honom tvingas hon omvärdera vad julen betyder för henne.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Miss Christmas

Nostalgic Christmas

Nostalgic ChristmasAnnes årliga julvisit i hemstaden blir bitterljuv då hennes far berättar att han tänker stänga leksaksaffären och lämna staden. När Anne blir ansvarig för stadens julfirande börjar hon fundera vad hon egentligen vill ha ut av sitt liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Nostalgic Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *