Mumien - drakkejsarens grav

Upptäck Mumien – Drakkejsarens grav, Unhinged, Patriots Day, Transformers och Miss Christmas – Kvällens otroliga filmfest!

Ikväll erbjuder TV-tittarna en rad spännande filmbiträden att välja mellan. Bland de engagerande filmerna som visas finns Mumien – drakkejsarens grav, Unhinged, Patriots Day, Transformers och Miss Christmas. Det är ett brett utbud som tilltalar både actionälskare och romantiker och garanterar en underhållande kväll framför TV:n.

Ikväll på TV visas fem filmer värda att nämna. Först har vi Mumien – drakkejsarens grav, en actionfylld äventyrsfilm. Sedan Unhinged, en spännande thriller. Patriots Day är en dramatisk film baserad på verkliga händelser. Transformers bjuder på action och science fiction. Slutligen, Miss Christmas, en charmig romantisk komedi. Förutom dessa filmer finns det också andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

Mumien – drakkejsarens grav

Mumien - drakkejsarens gravNär hans son blir lurad att väcka en kinesisk kejsare från de döda tar Rick O’Connell hjälp av hela sin familj för att hitta ett sätt att stoppa kejsaren och hans armé av 10000 krigare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:45. Läs mer om Mumien – drakkejsarens grav

Unhinged

UnhingedEn stressad mamma råkar tuta på fel bil vid ett rödljus under rusningstid. Ett ödesdigert misstag som gör henne själv och alla hon älskar till måltavlor för en man som tröttnat på allt och bestämt sig för att lära världen en sista läxa.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Unhinged

Patriots Day

Patriots DayDe verkliga historierna om tre poliser och en sjukskötare som skildrar bombningen under Boston Maraton 2013 samt de efterföljande timmarna. I kölvattnet av denna obegripliga terrorhandling blir polisassistenten Tommy Saunders, tillsammans med modiga överlevande, den som utför förstahjälpen arbetet samt den som får utreda och spåra terroristerna från att inte slå till igen. Det blir en kamp mot tiden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:50. Läs mer om Patriots Day

Transformers

TransformersKriget mellan Autobots och Decepticons har pågått i decennier och sätter hela universums öde på spel. Nu har jorden valts till slagfält och den enda som kan stoppa de hjärtlösa Decepticons från att vinna striden är den unge Sam Witwicky.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Transformers

Miss Christmas

Miss ChristmasHolly är staden Chicagos officiella julgransfinnare med smeknamnet Miss Christmas. När årets julgran visar sig extra svår att hitta får hon ett brev från en liten pojke och reser till hans lilla hemstad. Väl där visar det sig att pojkens far inte alls vill skiljas från granen. Medan Holly försöker övertala honom tvingas hon omvärdera vad julen betyder för henne.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:25. Läs mer om Miss Christmas

En plats i solen

En plats i solenMyra och Eric från Glasgow har semestrat i Portugal i 20 år och ingen plats har tilltalat dem mer än den södra silverkusten. Deras dröm är att tillbringa pensioneringen i solen med vänner och familj på besök. Ben Hillman hjälper dem att hitta rätt.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Lamm

LammPå Islands landsbygd upptäcker ett barnlöst par en nyfödd i sitt stall. De bestämmer sig för att uppfostra henne som sin egen men olycksbådande krafter är fast beslutna att få tillbaka varelsen ut i vildmarken.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Lamm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *