Taken 2

Action i dubbel utförande: Taken 2 och Schakalen ikväll på TV.

Ikväll bjuds det på en dubbel dos av spänning och action på TV när de högoktaniga filmerna ”Taken 2” och ”Schakalen” tar över skärmen. Följ med på en adrenalinfylld resa när en före detta CIA-agent utövar sin kompromisslösa kamp för rättvisa och hämnd, och låt dig svepas med av en internationell konspiration på liv och död. Missa inte chansen att avnjuta en kväll fylld av oemotståndlig spänning och intensitet!

Ikväll visas filmerna Taken 2 och Schakalen på TV. Taken 2 är en intensiv actionfilm där en före detta agent tar upp jakten på de som kidnappade hans dotter. Schakalen, å andra sidan, är en spännande thriller om en ökänd lönnmördare och en frustrerad polis som kämpar för att stoppa honom. Både filmer lovar en spännande och underhållande kväll framför TV:n.

Taken 2

Taken 2När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills fru tas som gisslan i Istanbul söker han hjälp av sin dotter för att sedan använda sina extrema färdigheter för att utkräva hämnd på kidnapparna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 2

Schakalen

SchakalenEn hänsynslös yrkesmördare har lejts för att ta livet av en högt uppsatt person med anknytning till USAs regering. Denne mystiske man, som ständigt byter identitet och gömställe är känd bara som Schakalen. All information om lönnmördaren, hans arbetsmetoder och hans tidsplan är livsfarliga hemligheter. En FBI-agent vet att något är under uppsegling och att Schakalen är inblandad och står nu inför den största utmaningen i sin karriär.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Schakalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *