Ready Player One

Spännande äventyr, krigsdrabbad överlevnad, och julglädje i kvällens TV-filmer!

Ikväll bjuder TV på en riktig filmfest med ett brett utbud av fantastiska filmer att välja mellan. Bland höjdpunkterna finns den spännande sci-fi äventyret ”Ready Player One”, den hjärtskärande krigsdramat ”Lone Survivor” samt de romantiska julfilmerna ”Christmas Getaway” och ”Christmas Bells Are Ringing”. Missa inte chansen att njuta av en underhållande och varierad filmkväll!

Ikväll på TV kan du se följande filmer:
– Ready Player One: En spännande äventyrsfilm där spelare tävlar om att hitta en gömd skatt i en virtuell värld.
– Lone Survivor: En kraftfull krigsfilm baserad på verkliga händelser, där en grupp amerikanska soldater befinner sig i en livsavgörande strid.
– Christmas Getaway: En romantisk komedi där en reseskrivare tar en semester i en mysig stuga och blir oväntat förälskad.
– Christmas Bells Are Ringing: En charmig julfilm där en kvinna återupptäcker sin kärlek till julen och hjälper till att skapa perfekta julfester.
Det finns också andra intressanta filmer värda att titta på ikväll.

Ready Player One

Ready Player OneÅret är 2045 och världen befinner sig på randen till kollaps. Människor har sökt sig till en virtuell verklighet – OASIS. Någonstans inne i OASIS finns en ledtråd gömd, värd en förmögenhet. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen och kastas in i en svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ready Player One

Lone Survivor

Lone SurvivorFyra Navy SEAL-soldater är på hemligt uppdrag i Afghanistan men hamnar i bakhåll och tvingas kämpa mot alla odds när de omringas av ett gäng krigslystna talibaner.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Lone Survivor

Christmas Getaway

Christmas GetawayEmory ska vara julledig för första gången sedan hon började jobba som resereporter. Hon hyr en stuga och planerar att fira jul i lugn och ro, men när hon kommer fram är stugan dubbelbokad – en änkling, hans dotter och mamma har också bokat den.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Getaway

Christmas Bells Are Ringing

Christmas Bells Are RingingSam återvänder till Cape Cod för att gå på sin pappas bröllop. Det var tretton år sedan hon senast var där och hon har tappat kontakten med bästisen Mike. Nu möts de igen och de starka känslorna är kvar – men ska de välja karriären eller varandra?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om Christmas Bells Are Ringing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *