Hancock

Kvällens tv-filmer: Superhjältemysterium i Hancock, actiondrama i Parker, klassiker med En plats i solen, hjärtskärande berättelse i The Rider och stämningsfull julromantik i Christmas Next Door.

Ikväll är det en perfekt kväll för filmälskare med ett brett utbud av spännande filmer som sänds på TV. Bland de imponerande titlarna finns actionkomedin Hancock, actionthrillern Parker, klassikern En plats i solen, dramat The Rider och den mysiga julfilmen Christmas Next Door. Oavsett vilken genre du föredrar finns det något för alla ikväll. Missa inte chansen att njuta av en riktigt underhållande filmkväll.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:
1. ”Hancock” – En ovanlig superhjälte som kämpar med sitt image och sina alkoholproblem.
2. ”Parker” – En professionell tjuv som planerar en hämnd mot sina förrädiska offer.
3. ”En plats i solen” – En ung man försöker navigera sig genom en kärlekstriangel och uppnå sina drömmar.
4. ”The Rider” – En cowboy kämpar med att hitta sin identitet och mål efter en allvarlig olycka.
5. ”Christmas Next Door” – En framgångsrik författare måste ta hand om sin systerson och upptäcker vad julen verkligen handlar om.

Det finns också andra sevärda filmer på TV ikväll, så var noga med att kolla in det breda utbudet.

Hancock

HancockDen alkoholiserade superhjälten John Hancock är hatad i Los Angeles för sitt tillvägagångssätt. Men efter att ha räddat livet på PR gurun Ray Embrey bestämmer sig Ray för att hjälpa Hancock att bättre på hans image.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Hancock

Parker

ParkerParker är en rånare i toppklass: vågad, noggrann och hänsynslös. Han kräver att medbrottslingarna är absolut lojala och slaviskt följer hans plan. Men när ett rån slutar med ett dödsfall på grund av slarv, vill Parker inte vara med längre.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Parker

En plats i solen

En plats i solenSusan och Matt tillbringade sin bröllopresa på Kreta och blev förälskade i den vackra grekiska ön. Nu vill de hitta en villa med två sovrum att flytta till permanent. Laura Hamilton tar sig an utmaningen och prestenterar fem spännande alternativ.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

The Rider

The RiderRodeostjärnan Brady Blackburn skadar huvudet i en allvarlig olycka, och får veta att hans tävlingsdagar är över. I efterdyningarna av olyckan påbörjar han ett sökande kring sin identitet. Vad finns det att leva för när man inte längre kan ägna sig åt det som ger ens liv mening?

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om The Rider

Christmas Next Door

Christmas Next DoorFramgångsrike författaren Eric Randall är känd för sitt ungkarlsliv. När han får ansvar för syskonbarnen över julhelgen ber han grannen April om hjälp för att ge barnen en riktig jul, men finner själv äkta julglädje.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Next Door

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *