Nyckeln till framgång

Dubbla filmkvällen: Nyckeln till framgång och The Marine 6: Close Quarters i TV ikväll.

Ikväll bjuds det på dubbelt spännande action på TV! Först ut är ”Nyckeln till framgång”, en hjärtevärmande film om att aldrig ge upp på drömmarna. Sedan tar ”The Marine 6: Close Quarters” över och bjuder på adrenalinfyllda strider och intensiv spänning. Missa inte dessa två rysare som garanterat kommer att hålla dig på kanten av soffan hela kvällen!

Ikväll på TV kan du se två spännande filmer. ”Nyckeln till framgång” är en inspirerande historia om en ung mans kamp för att uppnå sina drömmar trots alla odds. Denna film kommer garanterat att öppna din syn på möjligheterna som ligger framför dig.

Å andra sidan erbjuder ”The Marine 6: Close Quarters” en actionfylld resa in i den spännande världen av kamp och överlevnad. Följ en tidigare marinkårssoldat när han kämpar mot alla odds för att skydda de han älskar. Denna film kommer att få ditt hjärta att slå snabbare och naglarna att vara kvarbitna.

Missa inte dessa fantastiska filmer ikväll på TV och upplev en kväll full av spänning och känsloladdade äventyr!

Nyckeln till framgång

Nyckeln till framgångBrantley Foster är pojken från landet som kommer till New York för att söka lyckan. Där söker han upp en avlägsen släkting, farbror Howard, och ber om hjälp. Howard är chef för ett multinationellt företag och ger Brantley jobb i dess postrum.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Nyckeln till framgång

The Marine 6: Close Quarters

The Marine 6: Close QuartersJack Carter slår sig samman med en annan före detta marinsoldat, Luke Trapper, för att rädda en kidnappad flicka från ett gäng kriminella med Maddy Hayes i spetsen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Marine 6: Close Quarters

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *