The Meg

Spännande filmkväll med The Meg, The Girl in the Spider’s Web och mer!

Ikväll bjuder TV på en riktigt spännande filmkväll med ett imponerande utbud av kvalitetsfilmer. Bland de framträdande verk som kommer sändas finns thrillern ”The Meg”, den actionfyllda ”The Girl in the Spider’s Web”, den rafflande virusdramat ”Contagion”, det gripande dramat ”Leave No Trace” samt den humoristiska fotbollshistorien ”Skruva den som Beckham”. Missa inte chansen att njuta av dessa fantastiska filmer ikväll!

Ikväll på TV finns några sevärda filmer. ”The Meg” är en actionfylld thriller om ett gigantiskt hajmonster, medan ”The Girl in the Spider’s Web” är en intensiv spionthriller baserad på den kända Millennium-serien. ”Contagion” är en skrämmande och aktuell film om spridningen av en dödlig viruspandemi. ”Leave No Trace” är en berörande drama om en far och dotter som lever utanför samhället. Dessutom visas ”Skruva den som Beckham”, en underhållande komedi om en ung tjej som drömmer om att spela fotboll. Andra sevärda filmer som sänds ikväll finns också tillgängliga.

The Meg

The MegEtt internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som Megalodon.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Meg

The Girl in the Spider’s Web

The Girl in the Spider's WebEn sen natt ringer professor Frans Balder, en auktoritet inom AI-forskning, till Mikael Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om The Girl in the Spider’s Web

Contagion

ContagionPaniken sprider sig runt jorden, medan läkarkåren kämpar med att hitta ett botemedel mot det snabbt spridande viruset som dödar den smittade inom några dagar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Contagion

Leave No Trace

Leave No TraceKrigsveteranen Will och hans tonårsdotter Tom lever ett avskärmat liv i en skog i Portland, Oregon. När de en dag blir hittade och omhändertagna av myndigheterna slås deras liv i spillror. Men Will och Tom är inte redo att ge upp sin gamla, trygga tillvaro, och snart ger de sig ut på en mödosam resa tillbaka till vildmarken.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:40. Läs mer om Leave No Trace

Skruva den som Beckham

Skruva den som BeckhamJess är 18 år och hennes dröm är att bli fotbollsproffs som sin idol David Beckham men hennes indiska föräldrar har helt andra planer för henne. En examen i juridik och äktenskap. När Jess möter Jules får hon en chans som hon måste ta.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Skruva den som Beckham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *