The Last Letter From Your Lover

Spännande filmkavalkad ikväll: The Last Letter From Your Lover, A Royal Affair, Hava, Maryam, Ayesha!

Ikväll bjuds det på en svårslagen filmkväll på TV, där ett spännande utbud av kvalitetsfilmer väntar. Bland höjdpunkterna finns The Last Letter From Your Lover, A Royal Affair, Hava, Maryam och Ayesha. Missa inte chansen att njuta av en rad fantastiska filmer ikväll!

Ikväll sänds några sevärda filmer på TV. ”The Last Letter From Your Lover” är en romantisk film som handlar om en kvinna som hittar brev från en förbjuden kärlekshistoria. ”A Royal Affair” är en historisk dramafilm om en kunglig affär och politiska intriger. ”Hava, Maryam, Ayesha” är en dramafilm som följer livet för tre kvinnor i en patriarkalisk miljö. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

The Last Letter From Your Lover

The Last Letter From Your LoverJennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kärleksaffär med utrikeskorrespondenten Anthony O’Hare och leder till att hon till slut upptäcker sitt sanna jag.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om The Last Letter From Your Lover

A royal affair

A royal affairDanskt drama från 2012. Den engelska prinsessan Caroline blir vid endast 15 års ålder bortgift med den schizofrene kung Christian VII av Danmark.Hennes öde känns förutbestämt men så träffar hon kungens personlige och mycket charmerande psykiatriker, doktor Struensee. Caroline och Struensee blir passionerat förälskade i varandra.De delar också varandras dröm om en bättre värld för folket och genom att utöva sitt gemensamma inflytande över kungen lyckas de sakta men säkert ta över makten och införa radikala förändringar.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:55. Läs mer om A royal affair

Hava, Maryam, Ayesha

Hava, Maryam, AyeshaAfghanskt drama från 2019. Tre afghanska kvinnor från olika sociala förhållanden står alla inför en stor utmaning i livet.Den hunsade Hava lever med sin pappa och svärmor och hennes enda glädje är att prata med den lilla bebisen hon bär i sin mage.Tv-reportern Maryam är på väg att skiljas från sin man då hon upptäcker att hon är gravid. 18-åriga Ayeshas pojkvän har försvunnit och eftersom hon väntar hans barn vill hennes familj att hon ska gifta sig med sin kusin.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:10. Läs mer om Hava, Maryam, Ayesha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *