Hulk

En spännande filmlista ikväll med Hulk, Snow White and the Huntsman, Quantum of Solace, Enemy at the Gates och Dogborn!

Det är en spännande kväll för filmälskare då ett fantastiskt urval av högkvalitativa filmer sänds på TV. Bland de imponerande titlarna finns Hulk, Snow White and the Huntsman, Quantum of Solace, Enemy at the Gates och Dogborn. Oavsett om du föredrar action, äventyr, spänning eller drama, finns det något för alla att njuta av under kvällen. Missa inte chansen att koppla av och fördjupa dig i en underhållande filmupplevelse direkt i ditt eget hem!

Ikväll på TV visas några spännande filmer. Hulk är en actionfilm om den gröna superhjälten. Snow White and the Huntsman är en mörk äventyrsfilm baserad på Snövit-sagan. Quantum of Solace är en actionfylld James Bond-film. Enemy at the Gates är en krigsdrama som utspelar sig under Andra världskriget. Dogborn är en laddad thriller. Förutom dessa finns det även andra sevärda filmer som du kan njuta av ikväll.

Hulk

HulkNär vetenskapsmannen Bruce Banner förvandlas till en gigantisk grön varelse med enorm styrka, tvingas han inte bara kämpa mot onda krafter utifrån, utan även mot demonerna som växer inom honom själv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hulk

Snow White and the Huntsman

Snow White and the HuntsmanEn jägare utsänd av den onda drottningen för att döda Snövit på grund av hennes oöverträffliga skönhet vänder sig mot drottningen och tränar istället upp Snövit inför den stundande striden.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Snow White and the Huntsman

Quantum of Solace

Quantum of SolaceKampen mot organisationen Quantum för James Bond till Bolivia, där någon försöker ta makten över landets vattentillgångar. Agent 007 samarbetar med kvinnliga agenten Camille Montes – som i likhet med Bond har personliga anledningar att hämnas.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Quantum of Solace

Enemy at the Gates

Enemy at the GatesUnder andra världskriget drar nazisterna fram i Ryssland och invånarna i Stalingrad förbereder sig på en kamp för sin stad. Deras bästa vapen är Vassili, som är en skicklig krypskytt. Tyskarna sänder sin bästa prickskytt för att döda Vassili.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Enemy at the Gates

Dogborn

DogbornTvillingarna lever under radarn, hemlösa och osynliga för samhället. Syster är en tickande bomb, Bror har inte sagt ett ord sen de flydde sitt hemland. Ett oväntat jobberbjudande tycks ta dem ett steg närmare drömmen om ett riktigt hem. Allt de behöver göra är att transportera varor från punkt A till B. Men när varorna anländer i form av två unga tjejer så uppstår en konflikt mellan syskonen.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Dogborn

En plats i solen

En plats i solenDanni Menzies hjälper Anne och Ian från de skotska högländerna att hitta det perfekta semesterhuset i den livliga semesterorten Benidorm på Costa Blanca i Spanien, med en budget på 100 000 pund.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *