Exilprinsessa i fokus i kvällens Prinsar & prinsessor

Den grekiska kronprinsessan Marie-Chantal och Linda Nyberg. Foto: TV4.

I kvällens program möter Linda Nyberg den grekiska kronprinsessan Marie-Chantal som lever i exil i London tillsammans med sin man prins Pavlos och deras fyra barn.

Linda följer den grekiska kronprinsessan Marie-Chantal under några dagar i London. Linda är med i hennes klädbutik, privat med familjen samt på ett event. I en intervju berättar även Marie-Chantal om sin bakgrund och sitt nuvarande liv.

Del 2 av 4.

I programserien Prinsar & prinsessors andra säsong står några av Europas mest omskrivna och populära prinsessor i strålkastarljuset.

I fyra fristående program möter Linda Nyberg prinsessorna som har egna karriärer vid sidan om de kungliga plikterna. Linda har intervjuat och följt kungligheterna på nära håll, såsom norska prinsessan Märtha Louise samt kronprinsessan Mary av Danmark.

I en exklusiv intervju möter Linda även exilkronprinsessan Marie-Chantal av Grekland i hennes hem i London. Dessutom har Linda följt den svenska kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl-Philip på officiella uppdrag.

 

20:00 Prinsar & prinsessor på TV4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *