Jul och nyår på TV4

Ny matlagning, uppesittarkväll och gala för föreningslivet i TV4 under jul och nyår

Året lider mot sitt slut och TV4 AB knyter igen säcken med en kavalkad av spännande program. I repertoaren syns både nya ansikten och gamla bekanta samt en hel del storfilmer under jul och nyår i alla kanaler.

En av Sveriges mest lästa kokboksförfattare, Monika Ahlberg, bjuder i TV4 in tittarna till sitt eget hem där hon lagar både traditionella och nyskapande festmåltider, gänget i Äntligen hemma samlas i en julspecial där de tipsar och fixar inför julhelgen och Bingolotto firar in julen med en uppesittarkväll dagen före dopparedagen.

Linda Isacsson besöker de folkkära bönderna i Bonde söker fru för att avslöja hur livet ser ut för dem i dag nu när kamerorna har slocknat, och den kritikerrosade dramaserien Labyrint går mot en dramatisk avslutning.

Som vanligt blir det mycket underhållning under jul och nyår. Tobbe Trollkarl spexar på Gröna Lund och i Spice Girls official reunion berättar de kryddiga tjejerna själv om livet som superstjärnor i en av historiens största popgrupper. Dessutom visar TV4 storfilmer som Pirates of the Carribean: Svarta Pärlans förbannelse och Pearl Harbor.

På annandagen passar TV4Sporten på att summera idrottsåret som gått i en årskrönika. Bland årets höjdpunkter finns friidrotts-VM, EM-kvalet i fotboll och alpina medaljer på hemmaplan.

Det blir en glittrande nyårshelg i TV4. After dark bjuder på en glamourös show och i Globen samlas några av Sveriges eldsjälar för att hyllas i en fullspäckad gala med Peter Jihde och Agneta Sjödin som programledare. På nyårsdagen hyllas årets Nobelpristagare i Nobel Prize Concert.

TV4 Plus bjuder på det spännande Milanoderbyt mellan Inter och Milan där Sveriges fotbollsstjärna nummer ett, Zlatan, spelar en av huvudrollerna. Dagen före nyårsafton återvänder vännerna Linda, Mats, Tobbe och Micke till rutan när ett I en annan del av Köping-maraton sänds.

I TV400 agerar programledaren Christer Andersson julvärd i dagarna tre och utlovar en riktigt julig jul. I TV4 Film syns kritikerrosade Monsunbröllop och i TV4 Guld sänds den klassiska Gudfadern-trilogin. Klassiska komedin Plankan visas på nyårsafton i TV4 Komedi och i TV4 Fakta blir det en engagerande julhelg med bland annat Michael Moores oscarsbelönade dokumentär Bowling for Columbine och ett flertal program om tsunamikatastrofen.

TV4-koncernens senaste tillskott, TV4 Sport, laddar upp med idrott från olika delar av världen, till exempel åttondelsfinaler från Italienska cupen i fotboll, spanska toppmatchen El clasico i fotboll och kampsportsgalan UFC 79 Nemesis som sänds från Nevada i USA. Dessutom visar kanalen tävlingar från den alpina världscupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *