Venom

Kaos och spänning ikväll på TV: Från galna monster till framtidens mysterier, missa inte din favoritfilm – Venom, Blade Runner 2049, Crocodile Dundee, Downton Abbey & Second Act!

Ikväll bjuds det på en rad spännande och underhållande filmer på TV, bland annat blockbusters som ”Venom” och ”Blade Runner 2049”. För den som föredrar klassiker finns även ”Crocodile Dundee” att njuta av, medan fans av brittiskt drama kan följa ”Downton Abbey”. Dessutom visas komedin ”Second Act”. Det finns med andra ord film för alla smaker ikväll!

Kvällens TV-filmer inkluderar actionfilmen Venom, den visuellt imponerande Blade Runner 2049, den klassiska komedin Crocodile Dundee, den eleganta dramaserien Downton Abbey och komedin Second Act. Det finns också andra sevärda filmer som visas ikväll.

Venom

VenomEddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Venom

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner – Los Angeles-polisen K – avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard, en tidigare blade runner som varit försvunnen i tre decennier.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Blade Runner 2049

Crocodile Dundee

Crocodile DundeeNew York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Crocodile Dundee

Downton Abbey

Downton AbbeyFamiljen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50. Läs mer om Downton Abbey

Second Act

Second ActMaya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent att börja om.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Second Act

Papicha

PapichaArtonåriga Nedjma växer upp i Algeriet på 1990-talet. När samhället blir allt mer konservativt upplever hon hur hennes handlingsutrymme som kvinna inskränks. Fast besluten att sätta upp sin egen modeshow trotsar hon förbuden och kämpar för frihet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:35. Läs mer om Papicha

Charming the Hearts of Men

Charming the Hearts of MenEn kvinna återvänder till sin hemstad och upptäcker att hennes möjligheter är begränsade. Med hjälp av en allierad i kongressen inspirerar hon till lagstiftning som ger kvinnor möjligheter de aldrig har haft tidigare.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:45. Läs mer om Charming the Hearts of Men

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *