Sicario

Kvällens filmutbud: Spännande och varierande filmer – Sicario, GoldenEye, Long Shot, The 33, Sweeter Than Chocolate!

Ikväll bjuder TV på ett brett utbud av bra filmer att njuta av, inklusive spänningsfyllda Sicario och GoldenEye, romantiska komedin Long Shot, det berörande äventyret The 33, samt den ljuvliga Sweeter Than Chocolate. Gör dig redo för en kväll fylld av kvalitetsfilm!

Ikväll på TV kan du se några spännande filmer. Filmen Sicario är en intensiv thriller om drogkartell i gränsområdet mellan USA och Mexiko. GoldenEye är en klassisk James Bond-film där agent 007 måste bekämpa en kriminell organisation med farliga vapen. Long Shot är en romantisk komedi om en journalist och ett politiskt geni som inleder en oväntad romance. The 33 är en dramatisering av den sanna historien om 33 gruvarbetare som fastnar under jorden och kämpar för överlevnad. Sweeter Than Chocolate är en romantisk drama om två kvinnor som snabbt blir förälskade, trots familjens negativa reaktioner. Det finns också andra sevärda filmer ikväll på TV.

Sicario

SicarioEn idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sicario

GoldenEye

GoldenEyeAgent James Bond ska spränga en rysk kemisk vapenfabrik men när hans kompanjon blir tillfångatagen ställs han inför ett svårt val, att rädda sin vän eller genomföra uppdraget.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om GoldenEye

Long Shot

Long ShotHan är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för…ja, allting. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse som också råkar vara den nuvarande amerikanska statssekreteraren Charlotte Field leder deras omistliga attraktion till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet kan stoppa hennes valkampanj innan den ens börjar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Long Shot

The 33

The 33En gruva rasar in i staden Copiapó i Chile och 33 gruvarbetare blir instängda 700 meter under jord. I 69 dagar fick de sitta och vänta på räddningen. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The 33

Sweeter Than Chocolate

Sweeter Than ChocolateEn chocolatier ryktas ha receptet för att finna den äkta kärleken på Alla hjärtans dag. En tv-reporter blir nyfiken och vill avslöja sanningen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Sweeter Than Chocolate

Lantisar

LantisarMadeleine som lever ett modernt liv i Stockholm kallas hem till sin pappa på landsbygden som hon sedan länge brutit kontakten med efter en tragisk händelse. Madeleines upplevelser under ett intensivt veckoslut ger henne en ny bild av en landsbygd, ett liv och människor hon för länge sen lämnat bakom sig.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 18:00. Läs mer om Lantisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *