Kvällens filmer: Annabelle: Creation, Van Helsing, Jason Bourne, Dude,…

Annabelle: Creation

Idag söndag den 12 december sänds följande filmer på TV: Annabelle: Creation, Van Helsing, Jason Bourne, Dude, where’s my car?, This is where I leave you, A Christmas love story, On the 12th date of Christmas, Beck: Invasionen

Annabelle: Creation

Annabelle: CreationAmerikansk skräckfilm från 2017. Året är 1955 och dockmakaren Samuel och hans fru Esther sörjer fortfarande sin dotters tragiska död. När ett barnhem stängs öppnar de sitt hem för en nunna och sex flickor, men gästerna blir snart måltavlor för en besatt skapelse, Annabelle.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Annabelle: Creation

Van Helsing

Van HelsingAmerikanskt äventyr från 2004. På uppdrag av Vatikanen beger sig monsterjägaren Van Helsing till Transylvanien för att häva en uråldrig förbannelse. Väl där tvingas han slåss mot hela det klassiska skräckkabinettet Frankensteins monster, Mr Hyde, greve Dracula. Vid sin sida har han den vackra Anna Valerious, som kommer från en familj som vigt sitt liv åt att befria världen från ondska.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Van Helsing

Jason Bourne

Jason BourneAmerikansk-brittisk thriller från 2016. Den före detta CIA-agenten Nicky Parson har tidigare hjälpt Bourne, men gått under jorden. Hon arbetar nu som visselblåsare och är på väg att avslöja CIA:s topphemliga uppdrag. Nicky lyckas hacka CIA och laddar ner allt om deras uppdrag, inklusive Treadstone-uppdraget som Bourne var en del av. CIA-agenten Heather Lee upptäcker intrånget och uppmärksammar hjärnan bakom planen, Robert Dewey, om det.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Jason Bourne

Dude, where’s my car?

Dude, where's my car?Amerikansk komedi från 2000. Två grabbar i 20-års åldern, Jesse och Chester, vaknar en morgon helt utan minnen från föregående kväll. Allt de vet är att deras kylskåp är fullt av efterrätter, att Jesses bil är borta och att deras flickvänner är arga för att de glömt bort att uppvakta dem. Men det är bara början på Jesse och Chesters äventyr. Innan dagen är över får grabbarna veta att de kvällen innan kommit över – och tappat bort – en väska full med pengar, träffat en vacker strippa och en grupp mycket sexiga rymdkvinnor. Plötsligt inser de att de hamnat mitt i ett stjärnornas krig där galaxens öde står på spel!

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Dude, where’s my car?

This is where I leave you

This is where I leave youAmerikansk dramakomedi från 2014. Alla fyra lever på olika sätt smärtsamma och neurotiska liv, och denna oväntade släktträff rör upp gamla minnen och oförrätter. Begravningen blir en prövning men kanske också ett tillfälle för försoning.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om This is where I leave you

A Christmas love story

A Christmas love storyAmerikansk romantisk julfilm från 2019. Körledaren Katherine är under press att skriva en låt till årets julkonsert. Men hon blir distraherad av tonårige Danny, som bara är där på praktik en dag, men visar sig ha en otrolig sångröst. Han får plats i kören, vilket förvånar både honom själv och hans far, änklingen Greg.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om A Christmas love story

On the 12th date of Christmas

On the 12th date of ChristmasAmerikansk romantisk komedi från 2020. Jennifer och Aiden är två omaka speldesigners som får i uppdrag att skapa en romantisk skattjakt runt hela staden på temat ”Julens 12 dagar”. Trots olikheterna börjar känslor att spira, men allt kompliceras av att de är ute efter samma befordran på jobbet. Den romantiska julfilmen On the 12th Date of Christmas är gjord av tv-kanalen Hallmark och i rollerna syns Mallory Jansen och Tyler Hynes.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:15. Läs mer om On the 12th date of Christmas

Beck: Invasionen

Beck: InvasionenSvenskt kriminaldrama från 2015. En död man hittas nedgrävd utanför Stockholm och när ännu en man hittas mördad får utredarna anledning att tro att de båda fallen hör ihop.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Beck: Invasionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *